Udlejningsbiler fra Budget i Stuttgart

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Stuttgart

Stuttgart, Tyskland
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Stuttgart, Tyskland
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Stuttgart, Baden-Württemberg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

127 kr. - 393 kr.

Alle biltyper

194 kr. - 393 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Stuttgart, Baden-Württemberg er i september når priserne er 127 kr. per dag i gennemsnit. 127 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 264 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Stuttgart. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Stuttgart, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Stuttgart Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Stuttgart, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

6,0

Information om Budget udlejningsbiler i Stuttgart

Alle Budget biludlejningslokationer i Stuttgart tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

89 kr. per dag i Stuttgart er den billigste pris for en udlejningsbil fra Budget i januar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Budget er tættere på 94 kr. per dag i januar, eller 660 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste januar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Stuttgart Echterdingen som som er beliggende på Flughafen Stuttgart.

Ja, Budget i Stuttgart tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Stuttgart i januar. Baseret på Budget biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 116 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 89 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Til en gennemsnitspris på 116 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Budget i Stuttgart det billigste valg. 54% af vores brugere som lejede en bil i Stuttgart fra Budget valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 116 kr. per dag for en Mini er nemlig også 51% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Budget har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Budget har 5 biludlejningslokationer i Stuttgart. Deres Flughafen Stuttgart lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 87% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Stuttgart, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på Flughafen Stuttgart.


Budget biler i andre byer i Tyskland