Udlejningsbiler fra Budget i München

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i München

München, Tyskland
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
München, Tyskland
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

171 kr. - 399 kr.

Alle biltyper

276 kr. - 656 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i München, Bayern er i februar når priserne er 171 kr. per dag i gennemsnit. 171 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 304 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i München, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i München, Bayern er i marts når priserne er 159 kr. per dag i gennemsnit. 159 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 495 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i München. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i München, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i München, Bayern er i februar når priserne er 392 kr. per dag i gennemsnit. 392 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 645 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i München, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

243 kr./dag

12 dec. – 22 dec.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

248 kr./dag

12 dec. – 22 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

289 kr./dag

12 dec. – 22 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

München Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,1

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,8

Information om Budget udlejningsbiler i München

Budget udlejningslokationer i München er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i München:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Budget har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Budget i München. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Budget.

Med en gennemsnitspris på 329 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Budget i München i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i München helt ned til 282 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Der er 11 biludlejningslokationer i München som Budget ejer. Deres Frauenstrasse 18, München lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 63% af de brugere der lejede en bil fraBudget i München valgt at hente den på Frauenstrasse 18.


Budget biler i andre byer i Tyskland