Udlejningsbiler fra Hertz i Stuttgart

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Stuttgart

Stuttgart, Tyskland
15. feb. — 22. feb.
Samme aflevering
Stuttgart, Tyskland
ons. 15.2
Middag
ons. 22.2
Middag
Chaufførens alder:

Stuttgart Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Stuttgart, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Stuttgart

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Stuttgart under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Stuttgart Echterdingen (A/p Echterdingen).

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Stuttgart. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Stuttgart her.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Stuttgart i marts måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 365 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 365 kr. per dag i marts.

Der er 6 biludlejningslokationer i Stuttgart som Hertz ejer. Deres A/p Echterdingen, Stuttgart lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 68% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Stuttgart valgt at hente den på A/p Echterdingen.


Hertz udlejningsbiler i Baden-Württemberg

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Baden-Württemberg

Hertz biler i andre byer i Tyskland


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Stuttgart

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Stuttgart biludlejningsfirmaer