Udlejningsbiler fra Hertz i München

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i München

München, Tyskland
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
München, Tyskland
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

186 kr. - 460 kr.

Alle biltyper

321 kr. - 912 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i München, Bayern er i februar når priserne er 186 kr. per dag i gennemsnit. 186 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 271 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i München, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i München, Bayern er i august når priserne er 187 kr. per dag i gennemsnit. 187 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 592 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i München. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i München, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

338 kr./dag

28 jan. – 4 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

406 kr./dag

28 jan. – 4 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

München Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,3

Information om Hertz udlejningsbiler i München

Hver Hertz udlejningslokation i München er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i München. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i München, Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Varevogn til passagerer udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 542 kr./dag i gennemsnit og 542 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Til en gennemsnitspris på 270 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Hertz i München det billigste valg. 15% af vores brugere som lejede en bil i München fra Hertz valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 270 kr. per dag for en Economy er nemlig også 6% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i München. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i München er placeret på Muenchen Airport Center Level.I løbet af de sidste 12 måneder har 75% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i München endt med at leje deres bil fra Muenchen Airport Center Level lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Bayern

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Bayern som Nürnberg og Augsburg

Hertz biler i andre byer i Tyskland