Udlejningsbiler fra Hertz i München

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i München

München, Tyskland
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
München, Tyskland
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

170 kr. - 595 kr.

Alle biltyper

205 kr. - 519 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i München, Bayern er i februar når priserne er 170 kr. per dag i gennemsnit. 170 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 267 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i München, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i München, Bayern er i august når priserne er 171 kr. per dag i gennemsnit. 171 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 309 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i München. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i München, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


München Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,1

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,7

Information om Hertz udlejningsbiler i München

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i München under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i München er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i München koste i januar?

  Billeje i München i januar fra Hertz vil koste 311 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 171 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i München, kan du forvente priser omkring 2.179 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen?

  Nej, Hertz har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i München?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i München. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i München i januar?

  I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i München, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 239 kr./dag i gennemsnit og 138 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i München?

  Til en gennemsnitspris på 239 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Hertz i München det billigste valg. 47% af vores brugere som lejede en bil i München fra Hertz valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 239 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 11% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i München?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 10 lokationer i München. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i München er placeret på Muenchen Airport Center Level.I løbet af de sidste 12 måneder har 55% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i München endt med at leje deres bil fra Muenchen Airport Center Level lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Bayern

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Bayern som Nürnberg og Augsburg

Hertz biler i andre byer i Tyskland

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som Berlin, Frankfurt, og Hannover