Udlejningsbiler fra Avis i München

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i München

München, Tyskland
12. dec. — 19. dec.
München, Tyskland
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

191 kr. - 821 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 813 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i München, Bayern er i oktober når priserne er 191 kr. per dag i gennemsnit. 191 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 425 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i München. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i München, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i München, Bayern er i november når priserne er 320 kr. per dag i gennemsnit. 320 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 509 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i München, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i München, Bayern er i november når priserne er 320 kr. per dag i gennemsnit. 320 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 557 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i München, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

311 kr./dag

20 jan. – 27 jan.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

314 kr./dag

20 jan. – 27 jan.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

339 kr./dag

20 jan. – 27 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

München Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,2

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,5

Value

5,7

Information om Avis udlejningsbiler i München

Har Avis en lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn?

Nej, Avis har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i München?

Ja, Avis i München tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i München i januar?

Premium udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i München i januar måned. I gennemsnit koster Premium udlejningsbiler fra Avis 591 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 484 kr. per dag i januar.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i München?

Flughafen Muenchen er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i München. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 53% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Flughafen Muenchen lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i München?

Priser for biler i München opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i München?

Antallet af udbydere for biler i München er 245 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i München?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder München. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i München?

For at leje en bil i München, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til München på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.