Udlejningsbiler fra Avis i München

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i München

München, Tyskland
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
München, Tyskland
ons. 14.12
Middag
ons. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

197 kr. - 951 kr.

Alle biltyper

244 kr. - 1.195 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i München, Bayern er i oktober når priserne er 197 kr. per dag i gennemsnit. 197 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 498 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i München. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i München, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i München, Bayern er i januar når priserne er 182 kr. per dag i gennemsnit. 182 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 634 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i München. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i München, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i München, Bayern er i november når priserne er 330 kr. per dag i gennemsnit. 330 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 597 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i München. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i München, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

524 kr./dag

13 feb. – 18 feb.
Chevrolet Sonic Sedan

München Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,7

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i München

Avis udlejningslokationer i München er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i München:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Nej, Avis har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Ja, Avis i München tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i München i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Avis 793 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 716 kr. per dag i januar.

Flughafen Muenchen er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i München. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 48% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Flughafen Muenchen lokationen.