Udlejningsbiler fra Avis i München

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i München

München, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
München, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

178 kr. - 1.031 kr.

Alle biltyper

192 kr. - 1.031 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i München, Bayern er i oktober når priserne er 178 kr. per dag i gennemsnit. 178 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 366 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i München. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i München, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i München, Bayern er i januar når priserne er 164 kr. per dag i gennemsnit. 164 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 328 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i München. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i München, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

762 kr./dag

1 dec. – 5 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

778 kr./dag

1 dec. – 5 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

894 kr./dag

1 dec. – 5 dec.
Ford Focus

München Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,0

Information om Avis udlejningsbiler i München

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i München under COVID-19?

  Avis udlejningslokationer i München er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i München:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i München koste i november?

  135 kr. per dag i München er den billigste pris for en udlejningsbil fra Avis i november. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Avis er tættere på 326 kr. per dag i november, eller 2.285 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste november, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen?

  Nej, Avis har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i München?

  Ja, Avis i München tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i München i november?

  Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i München i november måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Avis 489 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 340 kr. per dag i november.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i München?

  Frauenstrasse 18 er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i München. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 48% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Frauenstrasse 18 lokationen.


Avis biler i andre byer i Tyskland

Find Avis tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som Hamborg, Berlin, og Frankfurt