Udlejningsbiler fra Avis i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

243 kr. - 1.427 kr.

Alle biltyper

334 kr. - 1.686 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 243 kr. per dag i gennemsnit. 243 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 652 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Berlin, Berlin er i april når priserne er 290 kr. per dag i gennemsnit. 290 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 633 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Berlin, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,3

Information om Avis udlejningsbiler i Berlin

Avis udlejningslokationer i Berlin er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Berlin:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Avis har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg som som er beliggende på Flughafen Brandenburg Term 1 2.

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Berlin (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Berlin i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 600 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 310 kr. per dag.

Avis har 11 biludlejningslokationer i Berlin. Deres Flughafen Brandenburg Term 1 2 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 33% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Berlin, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på Flughafen Brandenburg Term 1 2.