Udlejningsbiler fra Avis i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
5. Dec — 12. Dec
Berlin, Tyskland
Tue 5.12
Middag
Tue 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

230 kr. - 1.352 kr.

Alle biltyper

295 kr. - 1.352 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 230 kr. per dag i gennemsnit. 230 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 425 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 218 kr. per dag i gennemsnit. 218 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 424 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Berlin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Berlin, Berlin er i oktober når priserne er 435 kr. per dag i gennemsnit. 435 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 997 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Berlin. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Berlin, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 218 kr. per dag i gennemsnit. 218 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

250 kr./dag

4 Dec – 11 Dec
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

254 kr./dag

4 Dec – 11 Dec
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

315 kr./dag

14 Dec – 18 Dec
Chevrolet Sonic Sedan

Berlin Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,3

Information om Avis udlejningsbiler i Berlin

Har Avis en lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn?

Ja, Avis har 1 lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn som som er beliggende på Flughafen Brandenburg Term 1 2.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Berlin?

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Berlin (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Berlin i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Berlin i december er Stationcar udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 569 kr. per dag for Stationcar udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 557 kr. per dag.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Berlin?

Avis har 11 biludlejningslokationer i Berlin. Deres Flughafen Brandenburg Term 1 2 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Berlin, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på Flughafen Brandenburg Term 1 2.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Berlin?

Priser for biler i Berlin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Berlin?

Antallet af udbydere for biler i Berlin er 278 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Berlin?

Blandt forskellige lande, herunder Berlin, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Berlin?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Berlin. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.