Udlejningsbiler fra Avis i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

165 kr. - 760 kr.

Alle biltyper

255 kr. - 1.481 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Berlin, Berlin er i juli når priserne er 165 kr. per dag i gennemsnit. 165 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 368 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Berlin. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Berlin, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,1

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,1

Information om Avis udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Berlin under COVID-19?

  Avis udlejningslokationer i Berlin er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Berlin:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Berlin koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Avis biludlejningspriser i Berlin at være 408 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 165 kr. per dag fra Avis på denne tid af året i Berlin. Gennemsnitsprisen er typisk 2.856 kr. for en uges billeje fra Avis i oktober når man er i Berlin.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  Ja, Avis har 2 lokationer i Lufthavn: Berlin Brandenburg som er beliggende på Terminal 5 og Flughafen Brandenburg Term 1 2.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Berlin?

  Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i Berlin (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Berlin i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Berlin i oktober er Stationcar udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 394 kr. per dag for Stationcar udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 258 kr. per dag.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Berlin?

  Avis har 9 biludlejningslokationer i Berlin. Deres Flughafen Brandenburg Term 1 2 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 39% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Berlin, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på Flughafen Brandenburg Term 1 2.


Avis biler i andre byer i Tyskland

Find Avis tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt