Udlejningsbiler fra Avis i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
11. dec. — 18. dec.
Frankfurt, Tyskland
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Frankfurt, Hessen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

284 kr. - 4.354 kr.

Alle biltyper

297 kr. - 2.208 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Frankfurt, Hessen er i november når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.090 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Frankfurt. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Frankfurt, Hessen er i februar når priserne er 445 kr. per dag i gennemsnit. 445 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 994 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Frankfurt. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Frankfurt, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Frankfurt, Hessen er i juli når priserne er 378 kr. per dag i gennemsnit. 378 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 757 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Frankfurt. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Frankfurt, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Frankfurt Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,0

Information om Avis udlejningsbiler i Frankfurt

Har Avis en lokation i Frankfurt Intl Lufthavn?

I øjeblikket Avis har 1 lokation i Frankfurt Intl Lufthavn:
Flughafen Frankfurt.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Frankfurt?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Frankfurt. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Frankfurt her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Frankfurt i januar?

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Frankfurt i januar. Baseret på Avis biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 658 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 592 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Frankfurt?

Der er 7 Avis biludlejningslokationer i Frankfurt. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Frankfurt beliggende på Flughafen Frankfurt. 70% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Frankfurt lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra december 2023 er der 141 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.