Udlejningsbiler fra Avis i Hamborg

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Hamborg

Hamborg, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Hamborg, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Hamborg, Hamburg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

465 kr. - 893 kr.

Alle biltyper

197 kr. - 3.039 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Hamborg, Hamburg er i september når priserne er 465 kr. per dag i gennemsnit. 465 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 614 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Hamborg. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Hamborg Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Hamborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

9,0

Information om Avis udlejningsbiler i Hamborg

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i Hamborg under COVID-19?

  Avis har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Hamborgfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Avis har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Hamborg koste i november?

  Billeje i Hamborg fra Avis i november vil i gennemsnit koste 385 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 156 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Hamborg i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.698 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: Hamborg?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Hamborg (Flughafen Hamburg).

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Hamborg?

  Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Hamborg. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Hamborg her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Hamborg i november?

  I november, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i Hamborg, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 380 kr./dag i gennemsnit og 156 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Hamborg?

  At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Avis i Hamborg. AT leje en Mini fra Avis koster 380 kr./dag i gennemsnit (63% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 31% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Hamborg.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Hamborg?

  Der er 7 biludlejningslokationer i Hamborg som Avis ejer. Deres Flughafen Hamburg, Hamborg lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 30% af de brugere der lejede en bil fraAvis i Hamborg valgt at hente den på Flughafen Hamburg.


Avis biler i andre byer i Tyskland

Find Avis tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Berlin, og Frankfurt