Lej en bil i Brighton, England

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Brighton, England

Brighton, ENG, Storbritannien
2. nov. — 9. nov.
Samme aflevering
Brighton, ENG, Storbritannien
tir. 2.11
Middag
tir. 9.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Brighton

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Brighton, England
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,4
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Brighton, England til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: London Heathrows biludlejningsdisk

Biludlejning i Brighton

318 personer har søgt efter billeje i Brighton in oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Brighton for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz og Enterprise er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Brighton. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Brighton, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Brighton, ENG?

Når du lejer en bil i Brighton, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Brighton er henholdsvis 100 km/t. og 115 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Brighton.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Brighton?

Leje af Hyundai Accent og Fiat 500 in Brighton er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Brighton kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 234 kr./dag og kan gå helt ned til 4 kr./dag. Priser på leje af en Fiat 500 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 201 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 2 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Brighton?

Europcar er det mest populære biludlejningsfirma, som udlejer Audi A4 in Brighton. Prisen for at leje en Audi A4 fra Europcar er 784 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Brighton, Storbritannien i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Brighton 13 °C, og den forventede nedbør er 86 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Brighton.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Brighton under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Brighton. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Brighton plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Fiat 500 og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Brighton om vejret i resten af England?

Dem, der gerne vil leje bil i Brighton til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i England i oktober måned normalt er ca. 10 °C med 70,7 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i England

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i England

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brighton