Lej en bil i Saguenay, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Saguenay, QC

Saguenay, QC, Canada
25. okt. — 1. nov.
Samme aflevering
Saguenay, QC, Canada
man. 25.10
Middag
man. 1.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Saguenay

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Saguenay, QC
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Saguenay, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Saguenay Bagotvilles biludlejningsdisk

Biludlejning i Saguenay

37 brugere har søgt efter billeje i Saguenay med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Saguenay for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Saguenay har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Budget og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Saguenay. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Saguenay, QC?

Når du lejer en bil i Saguenay, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Saguenay er henholdsvis 110 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Saguenay.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Saguenay?

Når vores brugere lejer bil in Saguenay, vælger de fleste en Chevrolet Spark til 274 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Elantra til i gennemsnit 261 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Chevrolet Spark in Saguenay for helt ned til 137 kr./dag og udlejning af Hyundai Elantra for helt ned til 178 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Saguenay i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Saguenay.

Minder vejret i Saguenay om vejret i resten af Quebec?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Saguenay til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Quebec normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 87 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Saguenay