Udlejningsbiler fra Hertz i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
ons. 14.12
Middag
ons. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

8,2

Value

9,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Frankfurt

Alle Hertz biludlejningslokationer i Frankfurt tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Frankfurt Intl kan findes på Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Frankfurt (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Frankfurt i januar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 419 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 416 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Rhein-main A/p,terminal T1/t2 er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 7 lokationer de har i Frankfurt. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 60% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Rhein-main A/p,terminal T1/t2 lokationen.


Hertz biler i andre byer i Tyskland

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München og Hannover

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Frankfurt biludlejningsfirmaer