Udlejningsbiler fra Hertz i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Berlin Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Berlin under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i Berlin er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Berlin koste i november?

  194 kr. per dag i Berlin er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i november. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 289 kr. per dag i november, eller 2.023 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste november, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Berlin Brandenburg (Flughafen Berlin Brandenburg).

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Berlin?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Berlin. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Berlin her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Berlin i november?

  Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Berlin i november. Baseret på Hertz biludlejningspriser i november sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 367 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 367 kr./dag sidste november, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Berlin?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 11 lokationer i Berlin. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Berlin er placeret på Flughafen Berlin Brandenburg.I løbet af de sidste 12 måneder har 54% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Berlin endt med at leje deres bil fra Flughafen Berlin Brandenburg lokationen.


Hertz biler i andre byer i Tyskland

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Frankfurt, og Hannover