Udlejningsbiler fra Europcar i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

235 kr. - 531 kr.

Alle biltyper

335 kr. - 2.362 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Berlin, Berlin er i juli når priserne er 235 kr. per dag i gennemsnit. 235 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 422 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Berlin. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Berlin, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Skoda Roomster
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Europcar

375 kr./dag

13 nov. – 17 nov.
Skoda Roomster
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

377 kr./dag

13 nov. – 17 nov.
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Europcar

393 kr./dag

13 nov. – 17 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Berlin Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
19 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,3

Comfort

4,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6

Information om Europcar udlejningsbiler i Berlin

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Berlin under COVID-19?

  Europcar udlejningslokationer i Berlin er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Europcar er engageret i at bremse smitten i Berlin:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Europcar i Berlin koste i november?

  Billeje i Berlin fra Europcar i november vil i gennemsnit koste 367 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 161 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Berlin i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.570 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg?

  Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg. Du vil finde Europcar beliggende på Flughafen Berlin-brandenburg.

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Berlin?

  Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Berlin. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Berlin her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Berlin i november?

  Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Berlin i november. Baseret på Europcar biludlejningspriser i november sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 268 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 196 kr./dag sidste november, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Berlin?

  At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Europcar i Berlin. AT leje en Economy fra Europcar koster 173 kr./dag i gennemsnit (26% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 23% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Berlin.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Berlin?

  Alexanderplatz 8 er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 19 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 43% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Alexanderplatz 8 lokationen.


Europcar biler i andre byer i Tyskland

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Frankfurt