Udlejningsbiler fra Europcar i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
ons. 14.12
Middag
ons. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Europcar biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

324 kr. - 3.077 kr.

Alle biltyper

324 kr. - 1.606 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Europcar i Berlin, Berlin er i maj når priserne er 324 kr. per dag i gennemsnit. 324 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 965 kr. for en Europcar Lille udlejningsbil i Berlin. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Europcar i Berlin, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 386 kr. per dag i gennemsnit. 386 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 603 kr. for en Europcar Mellemstor udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Europcar i Berlin, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Europcar i Berlin, Berlin er i januar når priserne er 506 kr. per dag i gennemsnit. 506 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 877 kr. for en Europcar Stor udlejningsbil i Berlin. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Europcar i Berlin, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Berlin Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

22 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,3

Comfort

3,5

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

3,5

Value

3,5

Information om Europcar udlejningsbiler i Berlin

Europcar udlejningslokationer i Berlin er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Europcar er engageret i at bremse smitten i Berlin:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Billeje i Berlin fra Europcar i januar vil i gennemsnit koste 352 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 235 kr. per dag fra Europcar, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Berlin i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.461 kr. for en udlejningsbil fra Europcar.

Europcar har 2 lokationer i Lufthavn: Berlin Brandenburg. Du vil finde Europcar beliggende på Siegfriedstrasse 49 60 og Flughafen Berlin-brandenburg.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Berlin. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Berlin her.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Europcar mens de besøgte Berlin i januar. Baseret på Europcar biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 278 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 235 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Alexanderplatz 8 er den mest populære Europcar biludlejningslokation ud af de 22 lokationer de har i Berlin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 35% af dem der valgte en udlejningsbil fra Europcar valgt at leje fra Alexanderplatz 8 lokationen.


Europcar biler i andre byer i Tyskland

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Karlsruhe