Udlejningsbiler fra Europcar i Rostock

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Rostock

Rostock, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Rostock, Tyskland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Rostock Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Rostock, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Rostock

 • Er det sikkert at leje en bil fra Europcar i Rostock under COVID-19?

  Hver Europcar udlejningslokation i Rostock er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

 • Har Europcar en lokation i Lufthavn: Rostock Laage?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Rostock Laage. De adresser for dette Europcar biludlejningscenter er Laage Airport.

 • Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Rostock?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Europcar i Rostock. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Europcar.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Rostock i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Europcar i Rostock i oktober er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 206 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 189 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Rostock?

  Til en gennemsnitspris på 206 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Europcar i Rostock det billigste valg. 42% af vores brugere som lejede en bil i Rostock fra Europcar valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 206 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 11% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Europcar har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Rostock?

  Der er 4 biludlejningslokationer i Rostock som Europcar ejer. Deres Warnowufer 32, Rostock lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 98% af de brugere der lejede en bil fraEuropcar i Rostock valgt at hente den på Warnowufer 32.


Europcar biler i andre byer i Tyskland

Find Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rostock

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rostock biludlejningsfirmaer