Udlejningsbiler fra FLIZZR i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Berlin FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
29 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Berlin

FLIZZR ønsker at deres kunder og personale i Berlin skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har FLIZZR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Berlin. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Berlin fra FLIZZR i juli vil i gennemsnit koste 602 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juli helt ned til 541 kr. per dag fra FLIZZR, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Berlin i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.217 kr. for en udlejningsbil fra FLIZZR.

I øjeblikket FLIZZR har 1 lokation i Lufthavn: Berlin Brandenburg:
1, Melli-Beese-Ring.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra FLIZZR mens de besøgte Berlin i juli. Baseret på FLIZZR biludlejningspriser i juli sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 333 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 333 kr./dag sidste juli, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 30 FLIZZR biludlejningslokationer i Berlin. Ifølge vores brugere er den mest populære FLIZZR lokation i Berlin beliggende på 1, Melli-Beese-Ring. 74% af vores brugere som har lejet bil fra FLIZZR i Berlin lejede fra denne lokation det seneste år.


FLIZZR biler i andre byer i Tyskland

Find FLIZZR tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München og Hamborg