Udlejningsbiler fra FLIZZR i Berlin

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Berlin

Berlin, Tyskland
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Berlin, Tyskland
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

FLIZZR biludlejningstilbud i Berlin, Berlin

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

243 kr. - 418 kr.

Alle biltyper

243 kr. - 862 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra FLIZZR i Berlin, Berlin er i februar når priserne er 243 kr. per dag i gennemsnit. 243 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 322 kr. for en FLIZZR Lille udlejningsbil i Berlin. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra FLIZZR i Berlin, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra FLIZZR i Berlin, Berlin er i marts når priserne er 463 kr. per dag i gennemsnit. 463 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 642 kr. for en FLIZZR Stor udlejningsbil i Berlin. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra FLIZZR i Berlin, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.


Berlin FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Berlin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

36 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Berlin

Har FLIZZR en lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn?

I øjeblikket FLIZZR har 1 lokation i Berlin Brandenburg Lufthavn:
1, Melli-Beese-Ring.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Berlin i oktober?

Ifølge vores data er Stor biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra FLIZZR mens de besøgte Berlin i oktober. Baseret på FLIZZR biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor på 554 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 554 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange FLIZZR biludlejningslokationer er der i Berlin?

Der er 37 FLIZZR biludlejningslokationer i Berlin. Ifølge vores brugere er den mest populære FLIZZR lokation i Berlin beliggende på 1, Melli-Beese-Ring. 71% af vores brugere som har lejet bil fra FLIZZR i Berlin lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Berlin?

Priser for biler i Berlin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Berlin?

Antallet af udbydere for biler i Berlin er 276 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Berlin?

Blandt forskellige lande, herunder Berlin, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Berlin?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Berlin. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


FLIZZR biler i andre byer i Tyskland


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Berlin

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos FLIZZR? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Berlin biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Berlin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.