Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra FLIZZR i Hamborg

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Hamborg

Chaufførens alder: 26-65
fre. 26.7
fre. 2.8
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

FLIZZR biludlejningstilbud i Hamborg, Hamburg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

291 kr. - 590 kr.

Alle biltyper

254 kr. - 1.064 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra FLIZZR i Hamborg, Hamburg er i oktober når priserne er 291 kr. per dag i gennemsnit. 291 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 400 kr. for en FLIZZR Mellemstor udlejningsbil i Hamborg. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra FLIZZR i Hamborg, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra FLIZZR i Hamborg, Hamburg er i maj når priserne er 347 kr. per dag i gennemsnit. 347 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 518 kr. for en FLIZZR Stor udlejningsbil i Hamborg. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra FLIZZR i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra FLIZZR i Hamborg, Hamburg er i maj når priserne er 303 kr. per dag i gennemsnit. 303 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 476 kr. for en FLIZZR SUV udlejningsbil i Hamborg. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra FLIZZR i Hamborg, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra FLIZZR i Hamborg, Hamburg er i september når priserne er 704 kr. per dag i gennemsnit. 704 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 928 kr. for en FLIZZR Varevogn udlejningsbil i Hamborg. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra FLIZZR i Hamborg, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Varevogn udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
FLIZZR

289 kr./dag

24 juli – 9 aug.
Audi A3
Nissan Sentra
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
FLIZZR

301 kr./dag

24 juli – 9 aug.
Nissan Sentra
Kia Sportage
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
FLIZZR

303 kr./dag

24 juli – 9 aug.
Kia Sportage

Hamborg FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Hamborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

20 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Hamborg

Hvor meget vil en udlejningsbil fra FLIZZR i Hamborg koste i august?

254 kr. per dag (eller 1.778 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en FLIZZR udlejningsbil i Hamborg i august, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i august for en FLIZZR udlejningsbil var 186 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra FLIZZR på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har FLIZZR en lokation i Hamburg Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som FLIZZR har i Hamburg Lufthavn kan findes på Flughafenstrasse 1 Arrival Hall Terminal 2.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Hamborg i august?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra FLIZZR i Hamborg i august måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra FLIZZR 285 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 240 kr. per dag i august.

Hvor mange FLIZZR biludlejningslokationer er der i Hamborg?

FLIZZR opererer på nuværende tidspunkt fra 20 lokationer i Hamborg. Den mest populære biludlejningslokation FLIZZR har i Hamborg er placeret på Flughafenstrasse 1 Arrival Hall Terminal 2.I løbet af de sidste 12 måneder har 20% af vores brugere, der søgte efter FLIZZR udlejningsbiler i Hamborg endt med at leje deres bil fra Flughafenstrasse 1 Arrival Hall Terminal 2 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Hamborg?

Priser for biler i Hamborg blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Hamborg?

Fra juli 2024 er der 242 udbydere at vælge mellem for biler i Hamborg.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Hamborg?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Hamborg. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Hamborg?

For at leje en bil i Hamborg, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hamborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 26.7
Middag
fre. 2.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Hamborg

Populære typer af udlejningsbiler i Hamborg