Udlejningsbiler fra FLIZZR i München

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i München

München, Tyskland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
München, Tyskland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

FLIZZR biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

498 kr. - 1.021 kr.

Alle biltyper

426 kr. - 740 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra FLIZZR i München, Bayern er i juli når priserne er 498 kr. per dag i gennemsnit. 498 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 661 kr. for en FLIZZR Mellemstor udlejningsbil i München. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra FLIZZR i München, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Audi TT Coupé
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
FLIZZR

572 kr./dag

22 aug. – 28 aug.
Audi TT Coupé
Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
FLIZZR

613 kr./dag

23 juli – 14 aug.
Audi A3

München FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
22 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i München

FLIZZR ønsker at deres kunder og personale i München skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har FLIZZR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i München. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

577 kr. per dag (eller 4.042 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en FLIZZR udlejningsbil i München i juli, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i juli for en FLIZZR udlejningsbil var 102 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra FLIZZR på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, FLIZZR har 1 lokation i Lufthavn: Oberpfaffenhofen som som er beliggende på Claude-Dornier-Str. 1.

Med en gennemsnitspris på 514 kr./dag, udlejning af Standard biler fra FLIZZR i München i juli er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i München helt ned til 386 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste juli.

Der er 23 biludlejningslokationer i München som FLIZZR ejer. Deres Terminalstr. Mitte/MWZ, München lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 81% af de brugere der lejede en bil fraFLIZZR i München valgt at hente den på Terminalstr. Mitte/MWZ.


FLIZZR biler i andre byer i Tyskland

Find FLIZZR tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som Hamborg og Berlin