Udlejningsbiler fra FLIZZR i München

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i München

München, Tyskland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
München, Tyskland
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

FLIZZR biludlejningstilbud i München, Bayern

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

225 kr. - 533 kr.

Alle biltyper

381 kr. - 1.107 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra FLIZZR i München, Bayern er i april når priserne er 225 kr. per dag i gennemsnit. 225 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 350 kr. for en FLIZZR Lille udlejningsbil i München. Mens april nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra FLIZZR i München, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra FLIZZR i München, Bayern er i februar når priserne er 357 kr. per dag i gennemsnit. 357 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 652 kr. for en FLIZZR Mellemstor udlejningsbil i München. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra FLIZZR i München, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra FLIZZR i München, Bayern er i august når priserne er 492 kr. per dag i gennemsnit. 492 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 855 kr. for en FLIZZR Stor udlejningsbil i München. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra FLIZZR i München, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra FLIZZR i München, Bayern er i januar når priserne er 325 kr. per dag i gennemsnit. 325 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 747 kr. for en FLIZZR SUV udlejningsbil i München. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra FLIZZR i München, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra FLIZZR alt efter hvilken dag du booker.


München FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i München, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

25 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i München

Hvor meget vil en udlejningsbil fra FLIZZR i München koste i oktober?

455 kr. per dag (eller 3.188 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en FLIZZR udlejningsbil i München i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en FLIZZR udlejningsbil var 300 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra FLIZZR på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har FLIZZR en lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn?

Ja, FLIZZR har 1 lokation i Oberpfaffenhofen Lufthavn som som er beliggende på Claude-Dornier-Str. 1.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i München i oktober?

Med en gennemsnitspris på 1.434 kr./dag, udlejning af Varevogn til passagerer biler fra FLIZZR i München i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i München helt ned til 1.434 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Varevogn til passagerer udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange FLIZZR biludlejningslokationer er der i München?

Der er 26 biludlejningslokationer i München som FLIZZR ejer. Deres Terminalstr. Mitte/MWZ, München lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 83% af de brugere der lejede en bil fraFLIZZR i München valgt at hente den på Terminalstr. Mitte/MWZ.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i München?

Priser for biler i München opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i München?

Antallet af udbydere for biler i München er 242 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i München?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder München. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i München?

For at leje en bil i München, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i München

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos FLIZZR? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære München biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til München på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.