Udlejningsbiler fra FLIZZR i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

9 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Frankfurt

FLIZZR ønsker at deres kunder og personale i Frankfurt skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har FLIZZR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Frankfurt. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Frankfurt Intl. De adresser for dette FLIZZR biludlejningscenter er Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum.

Stationcar udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra FLIZZR i Frankfurt i januar måned. I gennemsnit koster Stationcar udlejningsbiler fra FLIZZR 388 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 388 kr. per dag i januar.

Der er 10 FLIZZR biludlejningslokationer i Frankfurt. Ifølge vores brugere er den mest populære FLIZZR lokation i Frankfurt beliggende på Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum. 58% af vores brugere som har lejet bil fra FLIZZR i Frankfurt lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos FLIZZR? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Frankfurt biludlejningsfirmaer