Udlejningsbiler fra FLIZZR i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

9 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Frankfurt

Har FLIZZR en lokation i Frankfurt Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Frankfurt Intl Lufthavn. De adresser for dette FLIZZR biludlejningscenter er Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Frankfurt i oktober?

Premium udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra FLIZZR i Frankfurt i oktober måned. I gennemsnit koster Premium udlejningsbiler fra FLIZZR 518 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 518 kr. per dag i oktober.

Hvor mange FLIZZR biludlejningslokationer er der i Frankfurt?

Der er 10 FLIZZR biludlejningslokationer i Frankfurt. Ifølge vores brugere er den mest populære FLIZZR lokation i Frankfurt beliggende på Frankfurt Airport, Hugo-Eckener-Ring/Mietwagenzentrum. 83% af vores brugere som har lejet bil fra FLIZZR i Frankfurt lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra september 2023 er der 142 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


FLIZZR biler i andre byer i Tyskland


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos FLIZZR? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Frankfurt biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.