Lej en bil i Bamberg, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bamberg, Tyskland

Bamberg, Tyskland
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Bamberg, Tyskland
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bamberg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bamberg, Tyskland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

7,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
7 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Bamberg, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nürnbergs biludlejningsdisk

Biludlejning i Bamberg

I september til og med i dag 9 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Bamberg.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bamberg for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Bamberg udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bamberg, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Bamberg, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Bamberg er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Bamberg så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bamberg?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen Golf in Bamberg, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Volkswagen Polo. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen Golf, er priserne i gennemsnit på 203 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen Golf in Bamberg på helt ned til 154 kr. om dagen. Leje af en Volkswagen Polo in Bamberg ligger i gennemsnit på 279 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 108 kr. om dagen.

Hvordan er vejret i Bamberg, Tyskland i september?

Normalt er vejret i Bamberg i september måned 13 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Bamberg under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Bamberg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bamberg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Golf, Volkswagen Polo og Opel Corsa.

Minder vejret i Bamberg om vejret i resten af Bayern?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Bamberg til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Bayern normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 75 mm nedbør.


Se flere lejebiler i Bayern

Se vores biludlejningstilbud i byer som Augsburg, Garmisch-Partenkirchen og Ingolstadt i Bayern

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bamberg