Find billige flybilletter til Portorož

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 30.5
man. 6.6

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Portorož

Find de billigste fly til disse Portorož-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ljubljana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Portorož

København (CPH) til Ljubljana (LJU)

Fly til Portorož ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ljubljana Joze Pucnik, hvor den gennemsnitlige pris er 1.623 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Portorož?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Portorož fra Lissabon for 937 kr.. Det er 51% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Portorož. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Portorož fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Portorož. Hvis du har planer om at flyve til Portorož, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ljubljana Joze Pucnik (103 km fra Portorož centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Portoroz for 1.904 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Portorož?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Portorož

Hvilke flyselskaber flyver til Portorož?

På rejser til Portorož fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med dette populære flyselskab: Adria Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med dette populære flyselskab.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Portorož


Find billige flybilletter til andre byer i Slovenien

Slovenien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Portorož. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Portorož med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Portorož ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Portorož og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.