Hoteller i Tokyo, Japan

Find tilbud på 3.217 hoteller i Tokyo, Japan

Tokyo, Japan
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Tokyo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tokyo
Pris
kr.404
kr.2496
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tokyos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Tokyo

Pris

310 kr. – 1.199 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I TOKYOItabashi51% billigereHoteller i Itabashi er de billigste i Tokyo med kun 310 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I TOKYOMeguro47% dyrereMeguro har de højeste hotelpriser i Tokyo med værelser til 1.199 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I TOKYOMinato73% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Minato end i andre områder i Tokyo

Oplevelser i Tokyo


Hoteller i populære bydele i Tokyo

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Tokyo og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tokyo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tokyo
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
53%forventet prisfald
64%forventet prisstigning

Rejsepriser

764 kr. - 4.587 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
1.088 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
4.316 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Tokyo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tokyo

Laveste hotelpris

258 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The Prince Park Tower Tokyo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

247

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Tokyo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 258 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Flexstay Inn Tokiwadai.
Få en komfortabel rejse med en booking på The Prince Park Tower Tokyo, det mest populære 5-stjernede hotel i Tokyo(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 1.855 anmeldelser).
Der er 247 hoteller i Tokyo tæt på Tokyo Narita. Narita Airport Rest House er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Tokyo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Tokyo lå i sidste uge på 7.296 kr..

Rejsetips til Tokyo

Hvordan finder man et billigt hotel i Tokyo?

Tokyos størrelse og popularitet har gjort det til en by der tiltrækker folk fra nær og fjern, og derfor findes der også hoteller til ethvert budget og behov. Du kan her finde nogle af verdens dyreste hotelværelser, men du kan også finde noget i mere budgetvenlige ende af skalaen. Kig efter hostels, guesthouses og inns når du vil finde de billige overnatningssteder i Tokyo. Dem er der mange af, og en overnatning af denne type kan fås for omkring 200 DKK i f.eks. august måned.

Kan man rejse til Tokyo på budget?

Generelt er Tokyo kendt for at være en af de dyreste byer i Asien, men du kan sagtens gøre mange besparelser, ved at benytte dig af byens billige eller sågar gratis oplevelser. Den store park, Kokyo-Gaien, tæt ved byens palads er en grøn oase med forskellige kunstneriske tiltag, hvor du også kan cykle rundt. En tur op i Tokyo Metropolitan Government Tower er også et must, hvor du fra 202 meters højde har en panoramaudsigt, så det er muligt at se en solnedgang fra første parket. En tur på et japansk bryggeri er også en oplevelse, hvor du kan få en rundvisning og se den nyeste bryggeteknik på tokyoansk manér og naturligvis få en smagsprøve.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Tokyo?

Tokyo har et af verdens mest smidige og effektive offentlige transportsystemer, som gør det nemt at komme fra A til B. Metroen er den hurtigste løsning, men der kan også benyttes bus og tog, hvis du skal længere ud af bymidten. I nogle af byområderne, som eksempelvis Minato, er det også nemt at komme rundt til fods. Du kan med fordel købe en såkaldt Tokyo Tour Ticket, der giver fri transport i 24 timer til en pris på ca. 90 DKK.

Kan man booke hotel i Tokyo uden kreditkort?

Det er muligt at booke hotel i Tokyo uden kreditkort på et bredt udvalg af byens overnatningssteder.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Tokyo?

Når du tjekker ind på et hotel i Tokyo, skal du være fyldt 18 år.

Skal man lægge depositum på hoteller i Tokyo?

Et depositum opkræves, når du ankommer, og de fleste steder tager de både imod kontanter og kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Tokyo?

Det er ikke standard at give drikkepenge i Japan.

Hvor sikkert er der i Tokyo?

Tokyo anses for at være en af de sikreste byer i verden, men du skal som altid bruge sin sunde fornuft i forhold til opbevaring af personlige værdier.

Skal man medbringe adapter til Tokyo?

Det er nødvendigt at medbringe en adapter til Tokyo.


Hvad koster et hotel i Tokyo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tokyo

4-stjernede hoteller

Billigst 464 kr.

Gennemsnitlig 1.360 kr.

Dyrest 2.615 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tokyo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tokyo har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Tokyo

Hoteller med mest værdi for pengene i Tokyo

Disse Tokyo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tokyo

Der er altid fuldt tryk på Tokyo. Byen er umulig at kende til bunds, men du kan forelske dig i den på et par dage. Tokyo har en befolkning på 13 millioner inden for de officielle bygrænser, men befolkningstallet når helt op på 24 millioner, når man tæller byens ydre områder med. Byen er opdelt i 47 regioner, hvoraf de 23 af dem anses for at være selve kernen. Hvis du vil bo i byens helt store shoppingområde, så skal du booke et hotel i Shibuya, der er kendt fra alverdens rejsemagasiner, da området er fyldt med reklamer, tv-skærme og modebutikker. Omotasando og Harajuku er to andre steder, hvor det også bugner med shoppingmuligheder.

Ønsker du at bo et sted med traditionelt natteliv samt masser af barer og restauranter, så er det oplagt at vælge området Kabukicho, der ligger i Shinjuku, som også er kendt for sine mange luksushoteller. Rejser du til Japan i forretningsøjemed, så er det ideelt at booke et hotel i Tokyo i Minato eller Shinagawa, der begge huser finansielle distrikter. Det er også muligt at bo tæt på landets parlament og andre magtfulde institutioner i området Chiyoda. Vil du opleve Tokyos gamle bydele, så skal du bo i Taito, Sumida eller Bunkyo, hvor der findes flere museer samt ældre bygninger i fortidens stilarter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tokyo

Tokyo ligger fantastisk placeret ved enden af en flod, der munder ud i Tokyobugten, og derfor er byen også kendt under navnet Edo, som betyder flodmunding, som også var byens officielle navn indtil 1868. Op gennem årene blev byen styret af først en shogun som enehersker, som så senere blev erstattet af en kejser. Kejseren har i dag kun symbolsk betydning og dermed ingen magt, da den er overdraget til landets befolkning sammen med en grundlov. Byen har været ramt af først et kæmpe jordskælv i 1923, og siden blev den bombet til ukendelighed under anden verdenskrig. Der er derfor ikke mange af de gamle bygninger tilbage. Til gengæld har Japanerne været effektive i forhold til at genopbygge og skabe en helt ny bystruktur med mange højhuse, hvilket er noget, som mange andre asiatiske lande ser op til.

Når først du er tjekket ind på hotel i Tokyo, så venter der masser af oplevelser så snart du sætter foden udenfor. Nogle af byens største attraktioner er oplagte udgangspunkter, hvor Meiji-helligdommen er oplagt som den første. Det er et tempelkompleks, som er dedikeret til kejser Meiji, der ledte Japan ud af feudalismen. Det gamle Edo-slot er også en oplevelse i sig selv – et kæmpe palads, hvor kejseren i sin tid bosatte sig. Bydelen Asakusa skal også besøges, da den huser forskellige templer, hvor Sensōji er Tokyos største tempel. Asakusa Jinja og Denpoin-templet er også værd at lægge vejen forbi i samme ombæring. Når du er i Tokyo, så skal man naturligvis også opleve en teceremoni samt smage noget af byens lækre sushi. Få flere af vores rejsetips til Tokyo her.


Information om overnatning i Tokyo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tokyo

Hvor længe bor vores brugere i Tokyo?

Et ophold på 5 nætter er mest populært for personer, der besøger Tokyo.

Hvad koster et hotel i Tokyo?

Hoteller i Tokyo tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 3.212 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Tokyo?

november er den billigste måned at booke et hotel i Tokyo. Priserne kan være 54% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Tokyo?

Hotelværelser i Tokyo er generelt billigst mandag og dyrest onsdag.

Hvad koster et luksushotel i Tokyo?

Et luksushotel i Tokyo koster i gennemsnit 3.397 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 52%% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Tokyo (3.212 kr. pr. person pr. nat).

Hvor skal man bo i Tokyo?

Shibuya, Shinjuku, Shinagawa er Minato er nogle af de mest populære områder at bo i i Tokyo.

Hvis vi tager højde for vejret i Tokyo, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Tokyo i september, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 210 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i september, bør rejsende, der bor på et hotel i Tokyo planlægge at besøge en populær seværdighed indendørs som f.eks. Harajuku.

Har Tokyo ferieboliger?

Der er 15.356 ferieboliger i Tokyo, og Flexstay Inn Tokiwadai er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Tokyo.

Har Tokyo hostels?

Der er 315 hostels i Tokyo, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Sakura Hostel Asakusa er tilfældigvis det mest populære hostel i Tokyo i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Tokyo.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Tokyo?

Fra september 2023 er der 10.192 udbydere at vælge mellem for hoteller i Tokyo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Tokyo?

Priser for hoteller i Tokyo blev sidst opdateret i dag.