Hoteller i Tokyo, Japan

Find tilbud på 3.135 hoteller i Tokyo, Japan

Tokyo, Japan
9. aug. — 10. aug.2
Tokyo, Japan
tir. 9.8
ons. 10.8

Populære hoteller til en overnatning i Tokyo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tokyo
Pris
kr.197
kr.1171
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tokyos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Tokyo

Pris

271 kr. – 1.097 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I TOKYOKatsushika48% billigereHoteller i Katsushika er de billigste i Tokyo med kun 271 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I TOKYOChiyoda52% dyrereChiyoda har de højeste hotelpriser i Tokyo med værelser til 1.097 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I TOKYOMinato71% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Minato end i andre områder i Tokyo

Oplevelser i Tokyo


Hoteller i populære bydele i Tokyo

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Tokyo og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tokyo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tokyo
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
88%forventet prisfald
73%forventet prisstigning

Rejsepriser

96 kr. - 2.863 kr.

Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
12.391 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
1.254 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Tokyo er: 1-2 stjerne, 65 dage før.

1-2 stjerne

197 kr. - 241 kr.

3 stjerne

365 kr. - 460 kr.

4-5 stjerne

826 kr. - 1.483 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Tokyo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tokyo

Laveste hotelpris

73 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

43

Gennemsnitslængde på ophold

12 dage
Den billigste pris for et værelse i Tokyo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 73 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Capsulevalue Kanda, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Tokyo(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 795 anmeldelser).
Der er 43 hoteller i Tokyo tæt på Tokyo Narita. Narita Airport Rest House er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 12 dage, når de overnatter på hoteller i Tokyo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 12 dage i Tokyo lå i sidste uge på 7.639 kr..

Rejsetips til Tokyo

Tokyos størrelse og popularitet har gjort det til en by der tiltrækker folk fra nær og fjern, og derfor findes der også hoteller til ethvert budget og behov. Du kan her finde nogle af verdens dyreste hotelværelser, men du kan også finde noget i mere budgetvenlige ende af skalaen. Kig efter hostels, guesthouses og inns når du vil finde de billige overnatningssteder i Tokyo. Dem er der mange af, og en overnatning af denne type kan fås for omkring 200 DKK i f.eks. august måned.

Generelt er Tokyo kendt for at være en af de dyreste byer i Asien, men du kan sagtens gøre mange besparelser, ved at benytte dig af byens billige eller sågar gratis oplevelser. Den store park, Kokyo-Gaien, tæt ved byens palads er en grøn oase med forskellige kunstneriske tiltag, hvor du også kan cykle rundt. En tur op i Tokyo Metropolitan Government Tower er også et must, hvor du fra 202 meters højde har en panoramaudsigt, så det er muligt at se en solnedgang fra første parket. En tur på et japansk bryggeri er også en oplevelse, hvor du kan få en rundvisning og se den nyeste bryggeteknik på tokyoansk manér og naturligvis få en smagsprøve.

Tokyo har et af verdens mest smidige og effektive offentlige transportsystemer, som gør det nemt at komme fra A til B. Metroen er den hurtigste løsning, men der kan også benyttes bus og tog, hvis du skal længere ud af bymidten. I nogle af byområderne, som eksempelvis Minato, er det også nemt at komme rundt til fods. Du kan med fordel købe en såkaldt Tokyo Tour Ticket, der giver fri transport i 24 timer til en pris på ca. 90 DKK.

Det er muligt at booke hotel i Tokyo uden kreditkort på et bredt udvalg af byens overnatningssteder.

Når du tjekker ind på et hotel i Tokyo, skal du være fyldt 18 år.

Et depositum opkræves, når du ankommer, og de fleste steder tager de både imod kontanter og kreditkort.

Det er ikke standard at give drikkepenge i Japan.

Tokyo anses for at være en af de sikreste byer i verden, men du skal som altid bruge sin sunde fornuft i forhold til opbevaring af personlige værdier.

Det er nødvendigt at medbringe en adapter til Tokyo.


Hvad koster et hotel i Tokyo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tokyo

3-stjernede hoteller

Billigst 262 kr.

Gennemsnitlig 350 kr.

Dyrest 473 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tokyo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tokyo har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Tokyo

Hoteller med mest værdi for pengene i Tokyo

Disse Tokyo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tokyo

Der er altid fuldt tryk på Tokyo. Byen er umulig at kende til bunds, men du kan forelske dig i den på et par dage. Tokyo har en befolkning på 13 millioner inden for de officielle bygrænser, men befolkningstallet når helt op på 24 millioner, når man tæller byens ydre områder med. Byen er opdelt i 47 regioner, hvoraf de 23 af dem anses for at være selve kernen. Hvis du vil bo i byens helt store shoppingområde, så skal du booke et hotel i Shibuya, der er kendt fra alverdens rejsemagasiner, da området er fyldt med reklamer, tv-skærme og modebutikker. Omotasando og Harajuku er to andre steder, hvor det også bugner med shoppingmuligheder.

Ønsker du at bo et sted med traditionelt natteliv samt masser af barer og restauranter, så er det oplagt at vælge området Kabukicho, der ligger i Shinjuku, som også er kendt for sine mange luksushoteller. Rejser du til Japan i forretningsøjemed, så er det ideelt at booke et hotel i Tokyo i Minato eller Shinagawa, der begge huser finansielle distrikter. Det er også muligt at bo tæt på landets parlament og andre magtfulde institutioner i området Chiyoda. Vil du opleve Tokyos gamle bydele, så skal du bo i Taito, Sumida eller Bunkyo, hvor der findes flere museer samt ældre bygninger i fortidens stilarter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tokyo

Tokyo ligger fantastisk placeret ved enden af en flod, der munder ud i Tokyobugten, og derfor er byen også kendt under navnet Edo, som betyder flodmunding, som også var byens officielle navn indtil 1868. Op gennem årene blev byen styret af først en shogun som enehersker, som så senere blev erstattet af en kejser. Kejseren har i dag kun symbolsk betydning og dermed ingen magt, da den er overdraget til landets befolkning sammen med en grundlov. Byen har været ramt af først et kæmpe jordskælv i 1923, og siden blev den bombet til ukendelighed under anden verdenskrig. Der er derfor ikke mange af de gamle bygninger tilbage. Til gengæld har Japanerne været effektive i forhold til at genopbygge og skabe en helt ny bystruktur med mange højhuse, hvilket er noget, som mange andre asiatiske lande ser op til.

Når først du er tjekket ind på hotel i Tokyo, så venter der masser af oplevelser så snart du sætter foden udenfor. Nogle af byens største attraktioner er oplagte udgangspunkter, hvor Meiji-helligdommen er oplagt som den første. Det er et tempelkompleks, som er dedikeret til kejser Meiji, der ledte Japan ud af feudalismen. Det gamle Edo-slot er også en oplevelse i sig selv – et kæmpe palads, hvor kejseren i sin tid bosatte sig. Bydelen Asakusa skal også besøges, da den huser forskellige templer, hvor Sensōji er Tokyos største tempel. Asakusa Jinja og Denpoin-templet er også værd at lægge vejen forbi i samme ombæring. Når du er i Tokyo, så skal man naturligvis også opleve en teceremoni samt smage noget af byens lækre sushi. Få flere af vores rejsetips til Tokyo her.


Information about staying in Tokyo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tokyo

Et ophold på 12 nætter er mest populært for personer, der besøger Tokyo.

Hoteller i Tokyo tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 702 kr. pr. nat.

februar er den billigste måned at booke et hotel i Tokyo. Priserne kan være 88% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Tokyo er generelt billigst lørdag og dyrest onsdag.

Hoteller i Tokyo (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 420 kr. pr. person pr. nat. Det er 282 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Tokyo pr. nat.

Shibuya, Shinjuku, Minato er Shinagawa er nogle af de mest populære områder at bo i i Tokyo.

Selvom temperaturerne normalt er meget høje i Tokyo i august, er der større chance for regn, da månedsgennemsnittet er på omkring 140 mm. Hvis vi tager højde for større mulighed for regn i august, bør rejsende, der bor på et hotel i Tokyo planlægge at besøge en populær seværdighed indendørs som f.eks. Harajuku.

Der er 200 ferieboliger i Tokyo, og Coto Tokyo Asakusa 4 er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Tokyo.

Der er 200 hostels i Tokyo, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Tokyo Guest House Itabashijuku - Hostel er tilfældigvis det mest populære hostel i Tokyo i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Tokyo.


momondos yndlingshoteller i Tokyo

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tokyo
Sotetsu Fresa Inn Nihombashi-Ningyocho

Sotetsu Fresa Inn Nihombashi-Ningyocho

1-15-4 Nihonbashi Kakigaracho Chuo-ku, Tokyo, Japan

8,3
248 kr.
Hotel Wing International Korakuen

Hotel Wing International Korakuen

1-25-11 Hongou Bunkyou-ku, Tokyo, Japan

7,6
270 kr.
Onyado Nono Asakusa Natural Hot Spring

Onyado Nono Asakusa Natural Hot Spring

2-7-20, Asakusa, Taito, Tokyo, Japan

9,0
607 kr.
Red Planet Tokyo Asakusa

Red Planet Tokyo Asakusa

1-11-6 Asakusa, Tokyo, Japan

8,4
482 kr.
Best Western Hotel Fino Tokyo Akasaka

Best Western Hotel Fino Tokyo Akasaka

3-7-12 Akasaka, Tokyo, Japan

8,3
300 kr.
The Blossom Hibiya

The Blossom Hibiya

1-1-13 Shinbashi, Tokyo, Japan

9,0
680 kr.
Tokyo Bay Ariake Washington Hotel

Tokyo Bay Ariake Washington Hotel

3-7-11 Ariake, Koto, Tokyo, Japan

7,6
526 kr.
Tokyu Stay Gotanda

Tokyu Stay Gotanda

Higashi-Gotanda 1-12-2, Tokyo, Japan

8,3
322 kr.
Tokyu Stay Shinjuku

Tokyu Stay Shinjuku

3-7 Shinjuku, Tokyo, Japan

8,6
482 kr.
Mitsui Garden Hotel Ginza Gochome

Mitsui Garden Hotel Ginza Gochome

5-13-15, Ginza, Chuo-ku, Tokyo, Japan

8,8
373 kr.
Rhodes Kagurazaka Hotel

Rhodes Kagurazaka Hotel

Tokyo, Japan

7,6
146 kr.
Odakyu Hotel Century Southern Tower

Odakyu Hotel Century Southern Tower

2-2-1 Yoyogi, Tokyo, Japan

8,9
665 kr.
Hotel Rose Garden Shinjuku

Hotel Rose Garden Shinjuku

8-1-3 Nishi-Shinjuku, Tokyo, Japan

8,1
307 kr.
Sotetsu Fresa Inn Higashi Shinjuku

Sotetsu Fresa Inn Higashi Shinjuku

7-27-9 Shinjuku Shinjuku-KU, Tokyo, Japan

8,2
227 kr.
Mitsui Garden Hotel Roppongi Tokyo Premier

Mitsui Garden Hotel Roppongi Tokyo Premier

3-15-17 Roppongi, Tokyo, Japan

8,9
628 kr.
Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi

Four Seasons Hotel Tokyo at Marunouchi

1-11-1 Marunouchi, Tokyo, Japan

8,6
2.718 kr.
Citadines Central Shinjuku Tokyo

Citadines Central Shinjuku Tokyo

1-2-9, Kabukicho, Tokyo, Japan

8,3
358 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tokyo


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Tokyo. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Tokyo. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.