Udlejningsbiler fra Hertz i Napoli

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Napoli

Napoli, Napoli, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Napoli, Napoli, Italien
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Napoli Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Napoli, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

7,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Napoli

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Napoli under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Napoli under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Napoli koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Napoli at være 174 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 88 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Napoli. Gennemsnitsprisen er typisk 1.217 kr. for en uges billeje fra Hertz i oktober når man er i Napoli.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Napoli?

  Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Napoli. Du vil finde Hertz beliggende på Naples Airport.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Napoli?

  Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Napoli. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Napoli. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Napoli i oktober?

  SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Napoli i oktober måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Hertz 392 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 224 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Napoli?

  Til en gennemsnitspris på 220 kr. per dag, er en Economy udlejningsbil fra Hertz i Napoli det billigste valg. 18% af vores brugere som lejede en bil i Napoli fra Hertz valgte at reservere en Economy i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 220 kr. per dag for en Economy er nemlig også 39% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Napoli?

  Der er 10 biludlejningslokationer i Napoli som Hertz ejer. Deres Naples Airport, Napoli lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 73% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Napoli valgt at hente den på Naples Airport.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Rom, og Venedig

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Napoli

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Napoli biludlejningsfirmaer