Udlejningsbiler fra Hertz i Napoli

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Napoli

Napoli, Napoli, Italien
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Napoli, Napoli, Italien
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Napoli, Campania

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

93 kr. - 814 kr.

Alle biltyper

93 kr. - 814 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Napoli, Campania er i november når priserne er 93 kr. per dag i gennemsnit. 93 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 467 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Napoli. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Napoli, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Napoli Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Napoli, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Napoli

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Napoli under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Napoli at være 220 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 220 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Napoli. Gennemsnitsprisen er typisk 1.543 kr. for en uges billeje fra Hertz i december når man er i Napoli.

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Napoli. Du vil finde Hertz beliggende på Naples Airport.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Napoli. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Napoli. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Napoli i december måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Hertz 220 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 220 kr. per dag i december.

Der er 10 biludlejningslokationer i Napoli som Hertz ejer. Deres Naples Airport, Napoli lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 63% af de brugere der lejede en bil fraHertz i Napoli valgt at hente den på Naples Airport.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano og Firenze

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Napoli

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Napoli biludlejningsfirmaer