Udlejningsbiler fra Hertz i Bologna

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bologna

Bologna, Bologna, Italien
4. feb. — 11. feb.
Samme aflevering
Bologna, Bologna, Italien
lør. 4.2
Middag
lør. 11.2
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Bologna, Emilia Romagna

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

212 kr. - 851 kr.

Alle biltyper

212 kr. - 944 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bologna, Emilia Romagna er i maj når priserne er 212 kr. per dag i gennemsnit. 212 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 439 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bologna. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bologna, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Bologna Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bologna, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Bologna

Hver Hertz udlejningslokation i Bologna er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (Via Del Triumviriato, 84).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Bologna. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Bologna i februar måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Hertz 1.116 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 637 kr. per dag i februar.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Bologna. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Bologna er placeret på Via Del Triumviriato, 84.I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Bologna endt med at leje deres bil fra Via Del Triumviriato, 84 lokationen.


Hertz biler i andre byer i Italien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bologna

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bologna biludlejningsfirmaer