Udlejningsbiler fra Hertz i Bologna

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bologna

Bologna, Bologna, Italien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Bologna, Bologna, Italien
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Bologna, Emilia Romagna

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 198 kr.

Alle biltyper

168 kr. - 949 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bologna, Emilia Romagna er i oktober når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 170 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bologna. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bologna, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Hyundai Accent
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

298 kr./dag

16 okt. – 23 okt.
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

343 kr./dag

16 okt. – 23 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Opel Corsa
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

343 kr./dag

16 okt. – 23 okt.
Opel Corsa

Bologna Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bologna, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Bologna

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Bologna under COVID-19?

  Hver Hertz udlejningslokation i Bologna er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Hertz har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Bologna koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 163 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Hertz i Bologna. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Bologna fra Hertz var 106 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Hertz billeje i Bologna i gennemsnit 1.143 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (Via Del Triumviriato, 84).

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Bologna?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Bologna. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Bologna i oktober?

  Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Bologna i oktober måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra Hertz 169 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 70 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Bologna?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Hertz, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Bologna. At leje en Mini fra Hertz koster i gennemsnit 169 kr. per dag, hvilket er 59% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 36% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Hertz for at spare penge på deres rejse til Bologna.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Bologna?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Bologna. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Bologna er placeret på Via Del Triumviriato, 84.I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Bologna endt med at leje deres bil fra Via Del Triumviriato, 84 lokationen.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Rom, og Venedig

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bologna

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bologna biludlejningsfirmaer