Udlejningsbiler fra Hertz i Bergamo

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bergamo

Bergamo, Bergamo, Italien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Bergamo, Bergamo, Italien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Bergamo, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

174 kr. - 799 kr.

Alle biltyper

174 kr. - 962 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bergamo, Lombardy er i marts når priserne er 174 kr. per dag i gennemsnit. 174 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 443 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bergamo. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bergamo, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Bergamo Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bergamo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,2

Information om Hertz udlejningsbiler i Bergamo

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Bergamofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Bergamo (Aeroporto Orio Al Serio).

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Bergamo. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Bergamo her.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Bergamo i december. Baseret på Hertz biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 1.363 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 1.363 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Bergamo. Deres Aeroporto Orio Al Serio lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Bergamo, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Aeroporto Orio Al Serio.


Hertz udlejningsbiler i Lombardy

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Lombardy

Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Firenze og Napoli