Udlejningsbiler fra Hertz i Venedig

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Venedig

Venedig, VE, Italien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Venedig, VE, Italien
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Venedig, Veneto

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

94 kr. - 697 kr.

Alle biltyper

94 kr. - 656 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Venedig, Veneto er i november når priserne er 94 kr. per dag i gennemsnit. 94 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 492 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Venedig. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Venedig, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Venedig Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Venedig, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,2

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

3,7

Information om Hertz udlejningsbiler i Venedig

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Venedig koste i oktober?

Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Venedig at være 597 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 362 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Venedig. Gennemsnitsprisen er typisk 4.181 kr. for en uges billeje fra Hertz i oktober når man er i Venedig.

Har Hertz en lokation i Venedig Marco Polo Lufthavn?

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Venedig Marco Polo Lufthavn:
Marco Polo Apt.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Venedig?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Venedig. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Venedig i oktober?

Med en gennemsnitspris på 300 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Hertz i Venedig i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Venedig helt ned til 233 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Venedig?

Til en gennemsnitspris på 300 kr. per dag, er en Standard udlejningsbil fra Hertz i Venedig det billigste valg. 26% af vores brugere som lejede en bil i Venedig fra Hertz valgte at reservere en Standard i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 300 kr. per dag for en Standard er nemlig også 29% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Venedig?

Marco Polo Apt er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Venedig. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 82% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Marco Polo Apt lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Venedig?

Priser for biler i Venedig opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Venedig?

Der er 109 udbydere for biler i Venedig fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Venedig?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Venedig. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Venedig?

For at leje en bil i Venedig, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som HERTZ I, HERTZ I, og HERTZ I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Venedig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.