Udlejningsbiler fra Hertz i Venedig

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Venedig

Venedig, VE, Italien
30. nov. — 7. dec.
Samme aflevering
Venedig, VE, Italien
ons. 30.11
Middag
ons. 7.12
Middag
Chaufførens alder:

Venedig Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Venedig, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

6,2

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,1

Value

4,9

Information om Hertz udlejningsbiler i Venedig

Hertz udlejningslokationer i Venedig er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Venedig:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Venedig Marco Polo:
Marco Polo Apt.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Venedig. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Med en gennemsnitspris på 299 kr./dag, udlejning af Stationcar biler fra Hertz i Venedig i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Venedig helt ned til 240 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stationcar udlejningsbiler sidste december.

Til en gennemsnitspris på 299 kr. per dag, er en Stationcar udlejningsbil fra Hertz i Venedig det billigste valg. 27% af vores brugere som lejede en bil i Venedig fra Hertz valgte at reservere en Stationcar i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 299 kr. per dag for en Stationcar er nemlig også 31% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Hertz har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Marco Polo Apt er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Venedig. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 78% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Marco Polo Apt lokationen.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Firenze, og Napoli