Udlejningsbiler fra Hertz i Bari

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bari

Bari, Bari, Italien
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Bari, Bari, Italien
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Bari, Apulien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

220 kr. - 724 kr.

Alle biltyper

220 kr. - 727 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Bari, Apulien er i oktober når priserne er 220 kr. per dag i gennemsnit. 220 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 498 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Bari. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Bari, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Bari Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bari, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Bari

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Barifpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Bari Palese. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Bari.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Bari (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Med en gennemsnitspris på 419 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Bari i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bari helt ned til 419 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Bari. Deres Bari lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Bari, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Bari.


Hertz biler i andre byer i Italien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Firenze, og Napoli