Udlejningsbiler fra Alamo i Osaka

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Osaka

Osaka, Japan
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Osaka, Japan
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Osaka Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Osaka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

6 kontorer

Information om Alamo udlejningsbiler i Osaka

Har Alamo en lokation i Osaka Itami Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Osaka Itami Lufthavn (North Terminal 1f).

Tilbyder Alamo gratis afbestilling af lejebiler i Osaka?

Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Osaka. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Alamo for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Alamo i Osaka her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Alamo når man er i Osaka i oktober?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Osaka i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Alamo 350 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 350 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Alamo biludlejningslokationer er der i Osaka?

I Osaka har Alamo 6 lokationer. 2f 1 Senshu Kuko Naka er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 56% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Osaka fra Alamo, 2f 1 Senshu Kuko Naka lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Osaka?

Priser for biler i Osaka opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Osaka?

Fra september 2023 er der 196 udbydere at vælge mellem for biler i Osaka.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Osaka?

Blandt forskellige lande, herunder Osaka, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Osaka?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Osaka. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Osaka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.