Udlejningsbiler fra Alamo i Osaka

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Osaka

Osaka, Japan
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Osaka, Japan
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Osaka Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Osaka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Alamo udlejningsbiler i Osaka

Alamo har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Osakafpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Alamo har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Alamo i Lufthavn: Osaka Itami (North Terminal 1f).

Alamo tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Osaka. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Alamo for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Alamo i Osaka her.

I Osaka har Alamo 6 lokationer. North Terminal 1f er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 41% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Osaka fra Alamo, North Terminal 1f lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Osaka

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Alamo? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Osaka biludlejningsfirmaer