Udlejningsbiler fra Enterprise i Tokyo

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Tokyo

Tokyo, Japan
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Tokyo, Japan
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Tokyo Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Tokyo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
15 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Tokyo

Enterprise har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Tokyofpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Enterprise har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Tokyo Haneda som som er beliggende på 5-2-1 Haneda.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tokyo. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Tokyo her.

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Enterprise mens de besøgte Tokyo i august. Baseret på Enterprise biludlejningspriser i august sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 580 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 580 kr./dag sidste august, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 15 lokationer i Tokyo. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i Tokyo er placeret på 2-13-1 Yoyogi.I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i Tokyo endt med at leje deres bil fra 2-13-1 Yoyogi lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tokyo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tokyo biludlejningsfirmaer