Udlejningsbiler fra National i Tokyo

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Tokyo

Tokyo, Japan
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Tokyo, Japan
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tokyo National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Tokyo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

16 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Tokyo

Hver National udlejningslokation i Tokyo er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. National har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Tokyo Haneda. De adresser for dette National biludlejningscenter er 5 2 1 Haneda.

Ja, National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Tokyo. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til National på et af deres udlejningssteder i Tokyo. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra National i Tokyo i december måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra National 458 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 458 kr. per dag i december.

3 27 4 Nishiasakusa er den mest populære National biludlejningslokation ud af de 16 lokationer de har i Tokyo. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 27% af dem der valgte en udlejningsbil fra National valgt at leje fra 3 27 4 Nishiasakusa lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tokyo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos National? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tokyo biludlejningsfirmaer