Udlejningsbiler fra Times i Tokyo

Find og sammenlign gode tilbud på Times udlejningsbiler i Tokyo

Tokyo, Japan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Tokyo, Japan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Times biludlejningstilbud i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

298 kr. - 2.664 kr.

Alle biltyper

298 kr. - 2.328 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Times i Tokyo, Tokyo-præfekturet er i december når priserne er 298 kr. per dag i gennemsnit. 298 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 595 kr. for en Times Lille udlejningsbil i Tokyo. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Times i Tokyo, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Times alt efter hvilken dag du booker.


Tokyo Times lokationer

Herunder kan du finde information om alle Times biludlejningssteder i Tokyo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Times

29 kontorer

Information om Times udlejningsbiler i Tokyo

Har Times en lokation i Tokyo Haneda Lufthavn?

Ja. De 3 lokationer som Times har i Tokyo Haneda Lufthavn kan findes på 3-3-3, Haginaka, Ota-ku, 3-4-2 Haneda-kuko, Ota-ku og 東京都大田区萩中3-3-3.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Times når man er i Tokyo i oktober?

Med en gennemsnitspris på 323 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Times i Tokyo i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Times udlejningsbiler i Tokyo helt ned til 312 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Times i Tokyo?

Den billigste type udlejningsbil fra Times i Tokyo er Economy (323 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 33% af vores brugere, som lejede en bil fra Times, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 3% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Times i Tokyo.

Hvor mange Times biludlejningslokationer er der i Tokyo?

Der er 29 biludlejningslokationer i Tokyo som Times ejer. Deres 3-3-3, Haginaka, Ota-ku, Tokyo lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 86% af de brugere der lejede en bil fraTimes i Tokyo valgt at hente den på 3-3-3, Haginaka, Ota-ku.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tokyo?

Priser for biler i Tokyo blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tokyo?

Fra september 2023 er der 383 udbydere at vælge mellem for biler i Tokyo.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tokyo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tokyo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tokyo?

For at leje en bil i Tokyo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tokyo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Times? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tokyo biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tokyo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.