Udlejningsbiler fra Times i Fukuoka

Find og sammenlign gode tilbud på Times udlejningsbiler i Fukuoka

Fukuoka, Japan
6. dec. — 13. dec.
Fukuoka, Japan
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Fukuoka Times lokationer

Herunder kan du finde information om alle Times biludlejningssteder i Fukuoka, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Times

18 kontorer

Information om Times udlejningsbiler i Fukuoka

Har Times en lokation i Fukuoka Lufthavn?

Der er 3 lokationer i Fukuoka Lufthavn. De adresser for disse 3 udlejningscentre er 2-18, Gokusho-machi, Hakata-ku, 4-11-9, Higashi Hie, Hakata-ku og 3-7-2 Kukomae, Hakata-ku, Fukuoka-shi.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Times når man er i Fukuoka i december?

Med en gennemsnitspris på 417 kr./dag, udlejning af Lille mellemklasse biler fra Times i Fukuoka i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Times udlejningsbiler i Fukuoka helt ned til 417 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Lille mellemklasse udlejningsbiler sidste december.

Hvor mange Times biludlejningslokationer er der i Fukuoka?

Times opererer på nuværende tidspunkt fra 18 lokationer i Fukuoka. Den mest populære biludlejningslokation Times har i Fukuoka er placeret på 2-2-35 Kuko Mae, Hakata-ku.I løbet af de sidste 12 måneder har 51% af vores brugere, der søgte efter Times udlejningsbiler i Fukuoka endt med at leje deres bil fra 2-2-35 Kuko Mae, Hakata-ku lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Fukuoka?

Priser for biler i Fukuoka opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Fukuoka?

Fra november 2023 er der 153 udbydere at vælge mellem for biler i Fukuoka.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Fukuoka?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Fukuoka. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Fukuoka?

For at leje en bil i Fukuoka, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Fukuoka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.