Billeje i Okinawa, Japan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Okinawa, Japan

Okinawa, Japan
12. mar — 19. mar
Samme aflevering
Okinawa, Japan
fre 12.3
Middag
fre 19.3
Middag

Afstanden fra Okinawa, Japan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Okinawa Nahas biludlejningsdisk

Biludlejning i Okinawa

Vi har foretaget 6 søgninger på biludlejning i Okinawa denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Okinawa for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Okinawa. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Okinawa, Japan biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Okinawa ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Okinawa. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Okinawa, Japan?

Hvis du lejer en bil i Okinawa, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Okinawa er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Okinawa er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Okinawa i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Okinawa.

Minder vejret i Okinawa om vejret i resten af Okinawa-præfekturet?

Klimaet i Okinawa-præfekturet i marts er normalt 19 °C med en forventet nedbør på 145 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Okinawa til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Okinawa

  • Få den seneste informatiom om fly til Okinawa

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Okinawa