Billeje i Sapporo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sapporo

Sapporo, Japan
23. jan — 30. jan
Samme aflevering
Sapporo, Japan
lør 23.1
Middag
lør 30.1
Middag

Biludlejningsfirmaer i Sapporo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sapporo
Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Sapporo til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sapporo Chitoses biludlejningsdisk

Biludlejning i Sapporo

3 personer har søgt efter billeje i Sapporo in januar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sapporo for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Sapporo har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Sixt, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Sapporo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sapporo biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Sapporo biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Sapporo tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sapporo?

Sapporos hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sapporo er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Sapporo, Japan i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Sapporo i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring -6 °C og ca. 90 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

I januar måned kan det anbefales at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Sapporo. Temperaturen falder normalt til under frysepunktet, og der er større sandsynlighed for sne og is.

Minder vejret i Sapporo om vejret i resten af Hokkaido-præfekturet?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sapporo til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Hokkaido-præfekturet normalt har en temperatur på -4 °C, og at du kan forvente 75 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sapporo

  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Sapporos mest populære områder

    Find hoteller in Sapporo