Billeje i Sapporo, Japan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sapporo, Japan

Sapporo, Japan
21. apr — 28. apr
Samme aflevering
Sapporo, Japan
ons 21.4
Middag
ons 28.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Sapporo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sapporo, Japan
Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Sapporo, Japan til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sapporo Chitoses biludlejningsdisk

Biludlejning i Sapporo

3 personer har søgt efter billeje i Sapporo in april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sapporo for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Sapporo har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Sixt, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Sapporo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sapporo, Japan biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Sapporo biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Sapporo tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sapporo, Japan?

Sapporos hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sapporo er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Sapporo, Japan i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Sapporo i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Sapporo i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sapporo.

Minder vejret i Sapporo om vejret i resten af Hokkaido-præfekturet?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Sapporo til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Hokkaido-præfekturet normalt har en temperatur på 6 °C, og at du kan forvente 60 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sapporo