Udlejningsbiler fra Enterprise i Sapporo

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Sapporo

Sapporo, Japan
10. juli — 17. juli
Samme aflevering
Sapporo, Japan
søn. 10.7
Middag
søn. 17.7
Middag
Chaufførens alder:

Sapporo Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Sapporo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Sapporo

Alle Enterprise biludlejningslokationer i Sapporo tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise i Sapporo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Sapporo. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i Sapporo er placeret på 758-136 Bibi.I løbet af de sidste 12 måneder har 72% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i Sapporo endt med at leje deres bil fra 758-136 Bibi lokationen.