Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Sapporo

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Sapporo

Sapporo, Japan
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Sapporo, Japan
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sapporo Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Sapporo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

7 kontorer

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Sapporo

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Sapporo Okadama Lufthavn?

Nej, Enterprise Rent-A-Car har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Sapporo Okadama Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Sapporo?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Sapporo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise Rent-A-Car.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Sapporo i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Enterprise Rent-A-Car i Sapporo, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 369 kr./dag i gennemsnit og 369 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Sapporo?

Enterprise Rent-A-Car opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Sapporo. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise Rent-A-Car har i Sapporo er placeret på 758-136 Bibi.I løbet af de sidste 12 måneder har 93% af vores brugere, der søgte efter Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Sapporo endt med at leje deres bil fra 758-136 Bibi lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sapporo?

Priser for biler i Sapporo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sapporo?

Der er 130 udbydere for biler i Sapporo fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sapporo?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sapporo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sapporo?

For at leje en bil i Sapporo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sapporo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.