Udlejningsbiler fra Sunnycars i Sapporo

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Sapporo

Sapporo, Japan
5. dec. — 12. dec.
Sapporo, Japan
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Sapporo Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Sapporo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Sapporo

Har Sunnycars en lokation i Sapporo Okadama Lufthavn?

Nej, Sunnycars har på nuværende tildpunkt ikke en lokation i Sapporo Okadama Lufthavn. Dog vil der nok være andre biludlejningsfirmaer at vælge mellem i lufthavnen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sapporo?

Priser for biler i Sapporo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sapporo?

Der er 141 udbydere for biler i Sapporo fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sapporo?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sapporo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sapporo?

For at leje en bil i Sapporo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sapporo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.