Billeje i Nagoya

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Nagoya

Nagoya, Japan
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Nagoya, Japan
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Nagoya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Nagoya
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Nagoya til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Osaka Kansai Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Nagoya

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Nagoya for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Nagoya. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nagoya har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Hertz er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 700 kr./dag når du lejer en bil i Nagoya. Den absolut billigste pris fundet på deres 6 udlejningskontorer i Nagoya er 668 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Nagoya biludlejning?

Udlejningsbiler i Nagoya fra populære udlejningssteder så som Alamo, Enterprise og National tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Nagoya, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Nagoya har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Nagoya med 6 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 700 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Nagoya?

Rejsende, som lejer en bil i Nagoya, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Nagoya ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Nagoya, Japan i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Nagoya i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 48 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Nagoya under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Nagoya.

Minder vejret i Nagoya om vejret i resten af Aichi-præfekturet?

Klimaet i Aichi-præfekturet i januar er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 48 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Nagoya til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nagoya

  • Få den seneste informatiom om fly til Nagoya

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Nagoya
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Nagoyas mest populære områder

    Find hoteller in Nagoya