Udlejningsbiler fra Nissan Rent-A-Car i Nagoya

Find og sammenlign gode tilbud på Nissan Rent-A-Car udlejningsbiler i Nagoya

Nagoya, Japan
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Nagoya, Japan
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Nagoya Nissan Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissan Rent-A-Car biludlejningssteder i Nagoya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nissan Rent-A-Car

5 kontorer

Information om Nissan Rent-A-Car udlejningsbiler i Nagoya

Nissan Rent-A-Car ønsker at deres kunder og personale i Nagoya skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nissan Rent-A-Car indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Nagoya. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Nagoya Chubu Centrair. De adresser for dette Nissan Rent-A-Car biludlejningscenter er Nagoya Chubu Int'l Airport.

Der er 5 biludlejningslokationer i Nagoya som Nissan Rent-A-Car ejer. Deres Nagoya Shinkansen Ekimae, Nagoya lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 65% af de brugere der lejede en bil fraNissan Rent-A-Car i Nagoya valgt at hente den på Nagoya Shinkansen Ekimae.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Nagoya

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Nissan Rent-A-Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Nagoya biludlejningsfirmaer