Udlejningsbiler fra Hertz i Nagoya

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nagoya

Nagoya, Japan
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Nagoya, Japan
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Nagoya Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Nagoya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Nagoya

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Nagoya koste i oktober?

Billeje i Nagoya fra Hertz i oktober vil i gennemsnit koste 801 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 765 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Nagoya i en uge, er den gennemsnitlige pris 5.609 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i Nagoya Chubu Centrair Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Nagoya Chubu Centrair Lufthavn (Centrair Airport).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Nagoya?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Nagoya. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Nagoya. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nagoya?

Priser for biler i Nagoya blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nagoya?

Fra september 2023 er der 122 udbydere at vælge mellem for biler i Nagoya.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nagoya?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Nagoya. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nagoya?

Alle førere, der lejer en bil i Nagoya, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nagoya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.