Udlejningsbiler fra Hertz i Nagoya

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nagoya

Nagoya, Japan
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Nagoya, Japan
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Nagoya Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Nagoya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Nagoya

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Nagoya under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Nagoya fra Hertz i september vil i gennemsnit koste 823 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 785 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Nagoya i en uge, er den gennemsnitlige pris 5.760 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Nagoya Chubu Centrair (Centrair Airport).

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Nagoya. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Nagoya. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Der er 6 Hertz biludlejningslokationer i Nagoya. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Nagoya beliggende på Komaki Airport. 29% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Nagoya lejede fra denne lokation det seneste år.