Find billige flybilletter til Bahia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bahia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bahia

Bedste pris på returbillet

6.169 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 30min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Bahia fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.169 kr. (København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes).
Det hurtigste fly til Bahia fra Danmark tager 13t. 30min. (København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Bahia, herunder Air France, LATAM Airlines og TAP AIR PORTUGAL.

De billigste fly til byer i Bahia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bahia fra Danmark
Salvador
Salvador

Brugbar information om dit fly til Bahia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bahia

Fly til Bahia varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 5.759 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Bahia er 236 kr./pr. person.

Temperature i Bahia variere mellem 24 °C og 27 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er juni den koldeste måned i Bahia, og den varmeste måned er februar. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Bahia i januar, september og oktober, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Rejsetiden fra Danmark til Bahia afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes tager det i gennemsnit 49t. 30min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Salvador D.L.E.Magalhaes. Salvador D.L.E.Magalhaes er den mest populære lufthavn i Bahia.

I gennemsnit koster et fly til Bahia 8.779 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Bahia for så lidt som 3.411 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 3.411 kr., men formår at finde en til 8.191 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Den bedste dag på ugen at flyve til Bahia er torsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en tirsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Bahia.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bahia

Find fly til disse populære byer i Bahia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bahia

Se de billigste flyrejser til Bahia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSalvador49t. 30min.6.169 kr.

Populære fly til Bahia

Find dine flybilletter til Bahia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Salvador
Hurtigste flyvetid49t. 30min.
Laveste pris6.169 kr.
Fly fra Lissabon til Salvador
Hurtigste flyvetid19t. 30min.
Laveste pris3.893 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bahia


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bahia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bahia, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bahia, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Bahia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Bahia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Bahia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.