Find billige fly til Bahia fra 2.977 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bahia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bahia

Bedste pris på enkeltbillet

2.977 kr.

Bedste pris på returbillet

7.201 kr.

Hurtigste flyvetid

24t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bahia fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.977 kr. (København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes).
Den bedste pris på en returbillet til Bahia fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.201 kr. (København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes).
Det hurtigste fly til Bahia fra Danmark tager 24t. 10min. (København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Bahia, herunder KLM, SWISS og TAP AIR PORTUGAL.

Indsigter og trends for flyrejser til Bahia

Få indsigter om din flyrejse til Bahia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Bahia?

Rejsetiden fra Danmark til Bahia afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Salvador D.L.E.Magalhaes tager det i gennemsnit 21t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Salvador D.L.E.Magalhaes. Salvador D.L.E.Magalhaes er den mest populære lufthavn i Bahia.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Bahia?

Den bedste dag på ugen at flyve til Bahia er onsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en søndag, da denne dag også har tendens til at være billigere. tirsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Bahia.

Hvilke flyselskaber flyver til Bahia?

Der er i alt 4 flyselskaber, der flyver til Bahia, hvor TAP AIR PORTUGAL er den mest populære mulighed. Omkring 75% af dem, der flyver til Bahia, vælger at flyve med TAP AIR PORTUGAL. Hvis du ikke kan finde billetter med TAP AIR PORTUGAL, er KLM og Air Europa også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Bahia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Bahia fra Danmark
Salvador
Salvador

Brugbar information om dit fly til Bahia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Bahia

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Bahia?

Fly til Bahia varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 3.218 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Bahia er 2.685 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Salvador?

Hvordan er vejret i Bahia?

Temperature i Bahia variere mellem 24 °C og 27 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er juni den koldeste måned i Bahia, og den varmeste måned er februar. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Bahia i januar, september og oktober, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bahia?

Priser for fly til Bahia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bahia?

Der er 7 udbydere for fly til Bahia fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bahia?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bahia hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bahia?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Bahia kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Bahia. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Bahia? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Bahia.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Bahia

Find fly til disse populære byer i Bahia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Bahia

Se de billigste flyrejser til Bahia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSalvador21t. 35min.6.740 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Bahia

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Bahia?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Bahia falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Bahia med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bahia?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bahia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bahia, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Bahia med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bahia, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bahia?

Når alle potentielle fly til Bahia vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bahia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Bahia, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Bahia spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bahia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.