Find billige fly til Ceará fra 4.840 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ceará

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ceará

Bedste pris på enkeltbillet

4.840 kr.

Bedste pris på returbillet

6.935 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 40min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ceará fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.840 kr. (København Kastrup til Fortaleza Pinto Martins).
Den bedste pris på en returbillet til Ceará fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.935 kr. (København Kastrup til Fortaleza Pinto Martins).
Det hurtigste fly til Ceará fra Danmark tager 17t. 40min. (København Kastrup til Fortaleza Pinto Martins).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Ceará, herunder American Airlines, Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Ceará

Få indsigter om din flyrejse til Ceará, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Ceará?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Ceará du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 19t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Fortaleza Pinto Martins. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Fortaleza Pinto Martins. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Ceará?

Overvej at bestille fly til Ceará på en tirsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en torsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Ceará på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvilke flyselskaber flyver til Ceará?

TAP AIR PORTUGAL, Air France og KLM er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Ceará, ifølge vores data. TAP AIR PORTUGAL er vores brugeres foretrukne valg, idet 66% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Ceará. Vær opmærksom på, at der er 3 forskellige flyselskaber, der flyver til Ceará regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Ceará

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Ceará fra Danmark
Fortaleza
Fortaleza

Brugbar information om dit fly til Ceará

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Ceará

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Ceará?

Fly til Ceará varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 2.694 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Ceará er 2.694 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Fortaleza?

Hvordan er vejret i Ceará?

Temperature i Ceará variere mellem 26 °C og 27 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er marts den koldeste måned i Ceará, og den varmeste måned er januar. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Ceará i oktober, november og september, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ceará?

Priser for fly til Ceará opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ceará?

Der er 4 udbydere for fly til Ceará fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ceará?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ceará hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ceará?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Ceará kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Ceará. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Ceará? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Ceará.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Ceará

Find fly til disse populære byer i Ceará fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Ceará

Se de billigste flyrejser til Ceará fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnFortaleza13t. 30min.6.935 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Ceará

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Ceará?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Ceará falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Ceará med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ceará?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Ceará.

Kan jeg finde fly til Ceará med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Ceará, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ceará?

Når du har udført en søgning efter fly til Ceará, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ceará lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ceará lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ceará og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ceará på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.