Udlejningsbiler fra National i Salvador

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Salvador

Salvador, BA, Brasilien
5. dec. — 12. dec.
Salvador, BA, Brasilien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Salvador National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Salvador, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

6 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Salvador

Har National en lokation i Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn?

I øjeblikket National har 1 lokation i Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn:
Aeroporto De Salvador.

Tilbyder National gratis afbestilling af lejebiler i Salvador?

National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Salvador. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til National for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til National i Salvador her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra National når man er i Salvador i december?

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra National i Salvador i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra National 120 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 120 kr. per dag i december.

Hvor mange National biludlejningslokationer er der i Salvador?

Der er 6 biludlejningslokationer i Salvador som National ejer. Deres Aeroporto De Salvador, Salvador lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 75% af de brugere der lejede en bil fraNational i Salvador valgt at hente den på Aeroporto De Salvador.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Salvador?

Priser for biler i Salvador opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Salvador?

Antallet af udbydere for biler i Salvador er 66 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Salvador?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Salvador. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Salvador?

Alle førere, der lejer en bil i Salvador, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Salvador på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.