Udlejningsbiler fra National i Salvador

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Salvador

Salvador, BA, Brasilien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Salvador, BA, Brasilien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Salvador National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Salvador, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Salvador

Hver National udlejningslokation i Salvador er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. National har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket National har 1 lokation i Lufthavn: Salvador D.L.E.Magalhaes:
Travessa Santos Dumont, 431.

National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Salvador. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til National for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til National i Salvador her.

Der er 4 biludlejningslokationer i Salvador som National ejer. Deres Travessa Santos Dumont, 431, Salvador lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 83% af de brugere der lejede en bil fraNational i Salvador valgt at hente den på Travessa Santos Dumont, 431.