Udlejningsbiler fra Hertz i Salvador

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Salvador

Salvador, BA, Brasilien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Salvador, BA, Brasilien
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Salvador Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Salvador, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,6

Information om Hertz udlejningsbiler i Salvador

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Salvador kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Salvador D.L.E.Magalhaes. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Hall Aeroporto De Salvador.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Salvador. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Salvador i januar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 90 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 90 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Salvador. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Salvador er placeret på Hall Aeroporto De Salvador.I løbet af de sidste 12 måneder har 96% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Salvador endt med at leje deres bil fra Hall Aeroporto De Salvador lokationen.


Hertz biler i andre byer i Brasilien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Brasilien, som Sao Paulo og Belo Horizonte