Udlejningsbiler fra Hertz i Salvador

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Salvador

Salvador, BA, Brasilien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Salvador, BA, Brasilien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Salvador Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Salvador, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,7

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Salvador

Har Hertz en lokation i Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn?

Der er 1 lokation i Salvador D.L.E.Magalhaes Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Hall Aeroporto De Salvador.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Salvador?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Salvador. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Salvador i oktober?

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Salvador i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 90 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 90 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Salvador?

Priser for biler i Salvador opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Salvador?

Antallet af udbydere for biler i Salvador er 66 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Salvador?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Salvador. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Salvador?

Alle førere, der lejer en bil i Salvador, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz biler i andre byer i Brasilien

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Brasilien, som HERTZ I og HERTZ I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Salvador på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.