Find billige flybilletter til Salinas

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salinas

Find de billigste fly til disse Salinas-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guayaquil

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salinas

København (CPH) til Guayaquil (GYE)

Fly til Salinas ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo, hvor den gennemsnitlige pris er 9.234 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Salinas?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Salinas fra Quito for 339 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Salinas. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Salinas fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Salinas. Hvis du har planer om at flyve til Salinas, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Guayaquil Jose Joaquin de Olmedo (119 km fra Salinas centrum) eller Lufthavn: Manta (144 km fra Salinas centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Salinas er normalt Lufthavn: Manta med en gennemsnitspris på 4.822 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Kom i gang med at planlægge din rejse til Salinas


Find billige flybilletter til andre byer i Ecuador

Ecuador er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Salinas.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Salinas med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Salinas ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Salinas. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.