Find billige flybilletter til Bamako

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bamako

Find de billigste fly til disse Bamako-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bamako

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bamako

København (CPH) til Bamako (BKO)

Fly til Bamako ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bamako, hvor den gennemsnitlige pris er 7.722 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAMAKO FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Bamako ​​koster i gennemsnit blot 5.843 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAMAKO FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 11.020 kr. at flyve til Bamako ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAMAKO FRA KØBENHAVNdecember578% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bamako fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bamako?

Den billigste måned at flyve til Bamako fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.843 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Bamako fra Danmark i maj i stedet. Fly til Bamako i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.297 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Bamako på, er omkring 41 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 7.722 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bamako er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.655 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 11.483 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Bamako.

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Bamako på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bamako om morgenen helt ned til 8.083 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Bamako koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 17.944 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.Gode tilbud på fly til Bamako

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bamako fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Bamako?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bamako

Hvilke flyselskaber flyver til Bamako?

For fly fra Danmark til Bamako, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air France, Turkish Airlines og Royal Air Maroc. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Bamako

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Bamako. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Bamako, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.624 kr. (fra København Kastrup). I 128 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,3/10.

Air France-fly til Bamako

6.299 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Bamako, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Air France har 2 fly til Bamako de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 168 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,7/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bamako


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Bamako. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bamako, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Bamako vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Bamako er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.