Find billige fly til Bamako

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Bamako

Få indsigter om din flyrejse til Bamako, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bamako?

Den billigste måned at flyve til Bamako fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.528 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Bamako fra Danmark i september i stedet. Fly til Bamako i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.626 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bamako på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bamako er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.106 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 7.387 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Bamako.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bamako?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Bamako på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bamako om morgenen helt ned til 6.418 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Bamako koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.875 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bamako

Find de billigste fly til disse Bamako-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bamako

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bamako

København (CPH) til Bamako (BKO)

Fly til Bamako ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bamako, hvor den gennemsnitlige pris er 6.941 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAMAKO FRA KØBENHAVNoktober21% billigereAt flyve fra København til Bamako ​​koster i gennemsnit blot 5.528 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAMAKO FRA KØBENHAVNjuli44% dyrereDet koster cirka 10.000 kr. at flyve til Bamako ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAMAKO FRA KØBENHAVNjuni685% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bamako fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bamako

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bamako Lufthavn?

Priser for fly til Bamako Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bamako Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bamako Lufthavn er 2 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bamako Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bamako Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bamako Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bamako Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Bamako?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bamako

Hvilke flyselskaber flyver til Bamako?

Turkish Airlines-fly til Bamako

Turkish Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Bamako. Selskabet flyver 5 fly om ugen til Bamako, og de flyver oftest fra Istanbul. Billetpriserne hos Turkish Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.723 kr. (fra København Kastrup). I 285 anmeldelser har momondo-brugere givet Turkish Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.

Air France-fly til Bamako

5.531 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Bamako, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Air France har 7 fly til Bamako de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 481 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,3/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bamako


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bamako?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Bamako. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Bamako med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bamako, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bamako?

Når alle potentielle fly til Bamako vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bamako lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Bamako er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bamako på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.