Find billige fly til Mali

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Mali

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Mali fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Mali

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Mali

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Mali er:
3.102 kr. pr. person med ASKY
3.317 kr. pr. person med Air Côte d’Ivoire
4.924 kr. pr. person med Royal Air Maroc

Fly til Mali kan fås så billigt som 7.351 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Mali for omkring 11.959 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Mali, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 11.205 kr. eller mindre.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Mali, skal du sørge for at bestille din afrejse på en søndag. Din bedste mulighed er at flyve på en søndag, såvel som en onsdag. Afrejse på en torsdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Mali.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Mali

Find fly til disse populære byer i Mali fra din nærmeste lufthavn.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Mali

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Mali fra Danmark. Du kan derimod tage af sted med selskaber, der flyver ruten med stop undervejs. Air France, Lufthansa og Turkish Airlines er blot nogle af de flyselskaber, der eksempelvis flyver fra København til Bamako.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Bamako tager ca. 10 timer med mellemlandinger undervejs på rejsen. Du kan også rejse med fly til Mali fra Billund Lufthavn, hvor den hurtigste tur tager ca. ni timer.

Hede ørkentemperaturer og regntid er to af de ting, som rejsende oftest prøver at styre udenom. Derfor er vinterperioden fra november til februar den mest populære sæson, da der her er tørt og garanti for varme, som er til at holde ud.

Danske statsborgere der tager til Mali skal ansøge om visum på forhånd. Du kan ansøge om visum via Malis ambassade i Berlin. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Find fly til Mali

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Mali, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Mali, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Mali lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Mali og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.