Find billige flybilletter til Mérida

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mérida

Find de billigste fly til disse Mérida-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mérida

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mérida

København (CPH) til Mérida (MID)

Fly til Mérida ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mérida Rejon, hvor den gennemsnitlige pris er 6.846 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MÉRIDA FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til Mérida ​​koster i gennemsnit blot 6.036 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MÉRIDA FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 8.690 kr. at flyve til Mérida ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MÉRIDA FRA KØBENHAVNdecember603% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mérida fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mérida?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Mérida for 179 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Mérida. Hvis du vil finde den billigste pris til Mérida fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mérida fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.036 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Mérida i marts, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.043 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Mérida er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 6.205 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Mérida er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.705 kr..

Lufthavn: Campeche Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mérida.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Mérida Lufthavn: Campeche Intl, hvor gennemsnitsprisen er 7.290 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Mérida?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mérida

Hvilke flyselskaber flyver til Mérida?

For fly fra Danmark til Mérida, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, Aeromexico, American Airlines og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

KLM-fly til Mérida

Der er 12 fly med KLM til Mérida på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Mexico City Benito Juárez Intl, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 6.451 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Mérida). KLM har en bedømmelse på 7,7 fra 133 brugeranmeldelser på momondo.

Aeromexico-fly til Mérida

Aeromexico flyver normalt til Mérida 35 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Mérida fra Mexico City Benito Juárez Intl. Aeromexico (bedømmelse: 7,2, 164 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Mérida, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Aeromexico-billet, der er fundet på momondo til Mérida, var fra København Kastrup (3.879 kr. retur).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mérida


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Mérida, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Mérida, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Mérida på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Mérida ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Mérida, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Mérida spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.