Book fly med UR Airlines

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.6
søn. 11.6

Hurtige facts om UR Airlines

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for UR Airlines

Billigste rute

472 kr.

Mest populære rute

EBL til IST

Korteste flyvning

1t. 00min.

Længste flyvning

25t. 15min.
Den billigste rute, som UR Airlines flyver fra Erbil Intl til Bagdad Al Muthana kan fås for 472 kr.
Flyvningen fra Erbil Intl til Istanbul er i øjeblikket den mest populære rute med UR Airlines
Den hurtigste flyrute med UR Airlines varer 1t. 00min. fra Erbil (EBL) til Bagdad (BGW)
Den længste flyrute med UR Airlines tager 25t. 15min. fra Bagdad (BGW) til Istanbul (IST)

Anmeldelser af UR Airlines

6,0
OkayBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
6,0Underholdning
6,0Boarding
6,0Comfort
10,0Mad
6,0Besætning


Oplysninger om flyvning med UR Airlines

UR Airlines er et internationalt flyselskab med base i Irak. UR Airlines flyvninger er ret begrænsede, men flyselskabet arbejder tæt sammen med andre flyselskaber i for eksempel Bagdad og Erbil. Langt de fleste flyselskaber i verden har en eller anden form for loyalitetsprogram eller medlemskaber af forskellige grader, der giver dig, der rejser meget, en række friheder. Flyver du ofte på ferie eller i forbindelse med job, bør du helt klart undersøge om der er mulighed for at du kan optjene fordele. Ofte foregår det sådan, at man, når man for eksempel foretager UR Airlines reservationer, bliver belønnet med enten point, for hver eneste mil eller km man rejser, eller hvor mange penge du bruger på flybilletter. Ofte arbejder flyselskaberne sammen på tværs af lande, ligesom de også arbejder med hoteller og andre virksomheder. Alt sammen til fordel for dig som rejsende.

Du kan for det meste finde flere informationer om, hvor meget håndbagage du må have med det enkelte fly, på flyselskabets hjemmeside. På UR Airlines flyvninger gælder der det samme som for andre flyselskaber, nemlig at din håndbagage skal have nogle bestemte mål og en bestemt vægt. Typisk er vægten 10-15 kg i en trolley. Du skal selv være i stand til at løfte din håndbagage op i bagagehylden over dit sæde. Opfylder din håndbagage ikke de generelle krav, så kan du risikere at skulle tjekke den ind mod betaling, eller at du slet ikke må få den med ombord. Ofte kan du også have en pusletaske med helt uden beregning eller en mindre rygsæk eller taske, som kan ligge under sædet foran dig. Book UR Airlines og tjek ved samme lejlighed, hvad de præcise regler er, så du ikke er i tvivl.


Flysporing for UR Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for UR Airlines
tir. 5/30

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.