Udlejningsbiler fra Hertz i Nantes

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nantes

Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Nantes, Loire-Atlantique, Frankrig
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Nantes Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Nantes, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Nantes

Alle Hertz biludlejningslokationer i Nantes tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Nantes i juli fra Hertz vil koste 385 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 385 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Hertz i en uge i Nantes, kan du forvente priser omkring 2.697 kr. i juli måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Nantes Atlantique som som er beliggende på Aeroport De Nantes Atlantique.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Nantes. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Nantes. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Overvej Mini udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Nantes i juli. Når du lejer Mini biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 377 kr. per dag og helt ned til 367 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type udlejningsbil fra Hertz i Nantes er Lille mellemklasse (624 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 50% af vores brugere, som lejede en bil fra Hertz, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 36% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Hertz i Nantes.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Nantes. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Nantes er placeret på Aeroport De Nantes Atlantique.I løbet af de sidste 12 måneder har 70% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Nantes endt med at leje deres bil fra Aeroport De Nantes Atlantique lokationen.


Hertz biler i andre byer i Frankrig

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Nice, Paris, og Toulouse

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Nantes

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Nantes biludlejningsfirmaer