Udlejningsbiler fra Hertz i Nice

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nice

Nice, Frankrig
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Nice, Frankrig
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

321 kr. - 839 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 1.243 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i november når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Nice. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Nice, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i december når priserne er 331 kr. per dag i gennemsnit. 331 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 613 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Nice. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Nice, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i oktober når priserne er 346 kr. per dag i gennemsnit. 346 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 755 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Nice. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Nice, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i december når priserne er 331 kr. per dag i gennemsnit. 331 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 472 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Nice. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Nice, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i april når priserne er 513 kr. per dag i gennemsnit. 513 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.060 kr. for en Hertz Varevogn udlejningsbil i Nice. Mens april nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Hertz i Nice, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Varevogn udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i oktober når priserne er 491 kr. per dag i gennemsnit. 491 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.013 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Nice. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Nice, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Nice Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Nice, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,9

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Nice

Hertz udlejningslokationer i Nice er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Nice:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Nice fra Hertz i december vil i gennemsnit koste 501 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste december helt ned til 244 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Nice i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.510 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Nice som som er beliggende på Aeroport De Nice Cote D'azur.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Nice. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Nice. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Med en gennemsnitspris på 653 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Hertz i Nice i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nice helt ned til 518 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste december.

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Nice. AT leje en Mini fra Hertz koster 364 kr./dag i gennemsnit (25% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 13% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Nice.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Nice. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Nice er placeret på Aeroport De Nice Cote D'azur.I løbet af de sidste 12 måneder har 83% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Nice endt med at leje deres bil fra Aeroport De Nice Cote D'azur lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Provence - Alpes - Côte d'Azur

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Provence - Alpes - Côte d'Azur

Hertz biler i andre byer i Frankrig

Find Hertz tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Paris og Nantes

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Nice

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Nice biludlejningsfirmaer