Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Hertz i Nice

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nice

Nice, Frankrig
1. mar. — 8. mar.
Nice, Frankrig
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Hertz biludlejningstilbud i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

264 kr. - 730 kr.

Alle biltyper

358 kr. - 868 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i januar når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 519 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Nice. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Nice, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i juni når priserne er 315 kr. per dag i gennemsnit. 315 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 533 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Nice. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Nice, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i november når priserne er 467 kr. per dag i gennemsnit. 467 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 674 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Nice. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Nice, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i januar når priserne er 236 kr. per dag i gennemsnit. 236 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 594 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Nice. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Nice, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Nice, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i januar når priserne er 410 kr. per dag i gennemsnit. 410 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 655 kr. for en Hertz Cabriolet udlejningsbil i Nice. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Hertz i Nice, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Hertz

214 kr./dag

4 mar. – 18 mar.
Fiat 500
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

215 kr./dag

5 mar. – 19 mar.
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Hertz

223 kr./dag

5 mar. – 19 mar.
Chevrolet Sonic Sedan

Nice Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Nice, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Nice

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Nice koste i marts?

Billeje i Nice fra Hertz i marts vil i gennemsnit koste 413 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste marts helt ned til 136 kr. per dag fra Hertz, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Nice i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.891 kr. for en udlejningsbil fra Hertz.

Har Hertz en lokation i Nice Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Nice Lufthavn som som er beliggende på Aeroport De Nice Cote D'azur.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Nice?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Nice. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Nice. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Nice i marts?

Med en gennemsnitspris på 565 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Hertz i Nice i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Nice helt ned til 306 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste marts.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Nice?

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Hertz i Nice. AT leje en Mini fra Hertz koster 206 kr./dag i gennemsnit (27% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 20% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Nice.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Nice?

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Nice. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Nice er placeret på Aeroport De Nice Cote D'azur.I løbet af de sidste 12 måneder har 82% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Nice endt med at leje deres bil fra Aeroport De Nice Cote D'azur lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Nice?

Priser for biler i Nice blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Nice?

Der er 104 udbydere for biler i Nice fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Nice?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Nice. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Nice?

For at leje en bil i Nice, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nice på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Nice

Udforsk andre populære byer i Provence - Alpes - Côte d'Azur


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Nice
fre. 1.3
Middag
fre. 8.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo