Lej en bil i Wiesbaden, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Wiesbaden, Tyskland

Wiesbaden, Tyskland
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Wiesbaden, Tyskland
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Wiesbaden

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Wiesbaden, Tyskland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,5

Comfort

9,2

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,5
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Valuta for pengerne

4,6
6 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Wiesbaden, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Frankfurt Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Wiesbaden

I september har vi foretaget 5 søgninger på biludlejning i Wiesbaden for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Wiesbaden for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz og Enterprise er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Wiesbaden. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Wiesbaden, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Wiesbaden, Tyskland?

Wiesbadens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Wiesbaden er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er Rådgivende. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Wiesbaden?

Når vores brugere lejer bil in Wiesbaden, vælger de fleste en Volkswagen Polo til 187 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Focus til i gennemsnit 198 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Volkswagen Polo in Wiesbaden for helt ned til 84 kr./dag og udlejning af Ford Focus for helt ned til 100 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Wiesbaden?

I øjeblikket kan du leje en Audi A4 hos Sixt in Wiesbaden for 937 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Audi A4-lejebiler in Wiesbaden hurtigt kan ændre sig.Det er også muligt at leje en Mercedes-Benz G-Class (også anset som køretøj i kategorien Luksus), når du lejer bil hos Sixt in Wiesbaden.

Hvordan er vejret i Wiesbaden, Tyskland i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Wiesbaden 15 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Wiesbaden.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Wiesbaden under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Wiesbaden. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Wiesbaden plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Ford Focus og Fiat Panda.

Minder vejret i Wiesbaden om vejret i resten af Hessen?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Wiesbaden og rundt i Hessen eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 47,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Wiesbaden

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Wiesbaden

Kom i gang med at planlægge din rejse til Wiesbaden